...
ГоловнаЛайфстайлЯк відмити чашку від кавового нальоту: не всі господині знають

Як відмити чашку від кавового нальоту: не всі господині знають

Підпишіться на нас:

Якщо ви любите побалувати себе чашкою ароматного напою, то, напевно, знаєте про те, що з нальотом від нього часом буває складно впоратися.

Однак є методи, які дозволять видалити наліт без особливих складнощів.

Подробиці

Які саме методи найдієвіші?

Кока Кола

Мало хто знає про те, що цей солодкий газований напій чудово справляється з проблемою нальоту за рахунок свого складу. Справа в тому, що в колу додають кислоту, завдяки якій вона видаляє наліт.

Можна перед сном налити в забруднену чашку коли. Вранці злийте газовану воду та оцініть результат. Схожий ефект матиме і кефір.

Горілка

Міцний алкоголь непогано видаляє забруднення та наліт. Потрібно ватку обдати горілкою та почати обробку від слідів кави. Не забудьте сполоснути чашку після процедури.

Оцет та сіль

Ми звикли до того, що в даному випадку використовується сода, проте і сіль може допомогти. Потрібно залити сіль оцтом, трохи почекати і нанести пасту, що утворилася, на забруднення.

Досить швидко від нальоту не залишиться сліду.

Зубна паста

Звичайна зубна паста теж добре справляється з кавовим нальотом. Пасту варто нанести на жорсткий бік губки та провести обробку забруднених ділянок.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...