Експерти розповіли, чим корисна кокосова вода для тонкого волосся

Підпишись на нас:

Користь кокосової олії відома всім: вона зволожує волосся і діє як пом’якшувальний засіб. Однак багатьом масло може здатися занадто жирним, а іноді воно обтяжує тонке волосся. Рішенням у цьому випадку стане кокосова вода, багата багатьма поживними речовинами, як і сама олія.

Подробиці

Кокосова вода – це прозора рідина, яка міститься усередині кокосу. Цей напій популярний у багатьох культурах, а також вважається різновидом натурального коктейлю для спортсменів завдяки високому вмісту органічних електролітів та цукрів. Крім цього в кокосовій воді містяться вітаміни, мінерали, амінокислоти та фітогормони, що забезпечують зволоження при безпосередньому нанесенні на волосся.

Зволоження та обсяг

Кокосова вода зволожує волосся, але не обтяжує його. Вода глибоко проникає в стрижень волосся і добре зволожує. У води немає таких пом’якшуючих властивостей, як у олії, але зволоження та надання обсягу волоссю гарантовані.

Живлення шкіри голови

Кокосова вода багата певними вітамінами та мінералами, завдяки чому є природним протизапальним засобом. Така вода може заспокоїти зуд шкіри голови.

Запобігає появі лупи

Зволоження перешкоджає сухості шкіри голови, саме тому воду можна використовувати у лікуванні та профілактиці лупи. Протизапальні властивості допомагають при лущенні шкіри голови.

Надає гладкості волоссю

Зволожуюча дія на волосся несе в собі і ще один безумовний плюс: волосся залишається слухняним і здається більш гладким.

Зміцнення пасм волосся

Сухе волосся – це дуже часто ламке волосся, схильне до випадання. Сухість і ламкість призводять до витончення волосся. Кокосова вода зволожує, підвищує еластичність пасм та зменшує їх ламкість. А крім цього, може сприяти новому зростанню.

Як використовувати кокосову воду для волосся

Важливо вибирати кокосову воду без додавання цукру та інших ароматизаторів. Тільки органічна вода принесе максимальну користь волоссю. При цьому додатково можна пити воду з кокосу для досягнення більшої ефективності.

Кокосовою водою можна полоскати волосся після миття голови для додаткового зволоження. Цей засіб можна наносити, не розбавляючи. Крім цього воду додають у шампунь чи кондиціонер. Можна приготувати самим зволожуючий спрей: склянку кокосової води та склянку води змішуєте, а потім суміш відправляється в розпилювач. Перед тим, як розчесатися, використовуйте такий спрей на вологому волоссі.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Найпростіший спосіб приготувати овочеве рагу з чилі та куркою: обід чи вечеря за 10 хвилин

Приготувати повноцінну страву досить просто. Для днів, коли немає...

Як приготувати меренгу, щоб вона не тріснула та не здулась

Безе (меренга) на перший погляд, досить проста річ, але...

Весняно-літній десерт: повітряне полуничне суфле

Зараз сезон полуниці. Отже, не проґавте цей ягідний сезон....

Акторка Христина Федорак виходить заміж: дата весілля вже призначена

Українська акторка Христина Федорак, яка  зіграла роль бухгалтерки у...

Як приготувати швидкий та пухкий шоколадний пиріг на молоці

Можна говорити багато про випічку, але в пріоритеті завжди...

Шанувальники Міки Ньютон дізналися, що вона насправді не білявка: артистка показала фото

Міка Ньютон в образі білявки з коротким волоссям досить...