...
ГоловнаЛайфстайлЯк вибрати парфуми онлайн: види, правила та нюанси

Як вибрати парфуми онлайн: види, правила та нюанси

Підпишіться на нас:

В індустрії парфумів можна втратити голову від кількості ароматів. Найрізноманітніші прості та складні комбінації, які можуть стати вашою візитівкою або невдалим вибором. Повірте, людину зустрічають не по одягу, а в першу чергу по аромату. Якщо чоловік чи жінка приємно пахнуть, вони апріорі притягують до себе увагу.

Основні критерії вибору

Найперше треба визначитися з концентрацією парфумів. Виробники пропонують широкий вибір ароматної продукції. Це може бути не тільки флакон класичних концентрованих парфумів, але й туалетна, парфумована вода, тверді або масляні парфуми. Який формат ви б не вибрали, головне, щоб він вам подобався.

CAROLINA HERRERA
Good Girl

Найперше потрібно визначитися з різновидом аромату. Існує вісім категорій, які не тільки мають виражену індивідуальність, але й в поєднанні дають оригінальні та незабутні комбінації запахів. Отже, аромати бувають:

  • квіткові (флористичні);
  • цитрусові;
  • древесні;
  • східні;
  • фруктові;
  • зелені або фужерні (аромати папороті);
  • океанічні, свіжі;
  • пряні, орієнтальні.

Інтернет-магазин косметики та парфумерії з великим асортиментом продукції — місце, де кожен знайде для себе найкращий аромат. А буде він чуттєвий, палкий, ніжний чи свіжий — питання смаку та вподобань.

YVES SAINT LAURENT
Mon Paris

Особливості вибору онлайн

Аромат повинен стати незабутнім, а для цього його потрібно відчути. Вибирати парфуми в режимі онлайн потрібно з інформаційного погляду. Ви не просто дивитесь на гарне пакування на магазинних полицях, а отримуєте ґрунтовну інформацію по всіх критеріях:

  • історія бренда;
  • тип вибраних парфумів;
  • різновид аромату;
  • складові та комбінації запахів;
  • відгуки покупців.

Коли ви теоретично знайшли в асортименті інтернет-магазину бажані парфуми, можна замовити пробники. В домашньому затишку приємно тестувати. Жодного поспіху, тільки спокій. Ви даєте час аромату попрацювати на вашій шкірі, розкритися, показати свою гармонійність. Окрім того, ви можете зрозуміти, скільки часу тримаються парфуми на тілі та одязі.

CAROLINA HERRERA
Bad Boy Le Parfum

Вибирати улюблені аромати цікаво, а коли виходить це зробити з першого разу, — вдвічі приємніше. Наповніть вашу колекцію легкими літніми та більш стійкими осінньо-зимовими парфумами. Це актуально як для жіночих, так і для чоловічих ароматів. Нехай за вами завжди буде шлейф гарного запаху. Можливо, він буде цитрусовий, квітковий, сандалового дерева, кориці, дорогого тютюну, папороті або морського бризу. Головне — отримуйте від цього задоволення.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...