Тільки не в сміття: 5 ідей, як використовувати затискачі від хлібних упаковок у побуті

0
Хліб лише з 3 інгредієнтів і мінімум дріжджів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Багато упаковок хліба у продуктовому магазині закрито за допомогою спеціальних затискачів, які виготовлені з поліпропілену.

Умільці, які цінують порядок, але при цьому люблять практичність, знайшли кілька способів використання цих затискачів у побуті.

Подробиці

Маркування шнурів

Якщо вдома чи в офісі є місце, де сконцентровано багато проводів, які створюють справжній хаос, можна навести лад за допомогою затискачів. Їх достатньо промаркувати та зафіксувати на проводах ближче до розетки. Тоді не доведеться гадати, який шнур потрібно підключити чи вимкнути.

Запобігання сплутанням проводів

Зарядні пристрої від телефонів, планшетів, бездротових навушників, годинника та інших гаджетів створюють клубок, в якому доводиться довго копатися.

У цьому випадку хлібні затискачі також виручать. Вони можуть утримати кілька шнурів (якщо вони не надто об’ємні). Проводи потрібно згорнути та зафіксувати кліпсою.

Тримач для квітів

Нерідко власники кімнатних квітів стикаються із необхідністю підв’язати рослину. Зробити це теж можна за допомогою затискача, який не зашкодить тонкому стеблу.

Зав’язка для пакетів

Не завжди треба щось винаходити. Можна просто використовувати затискачі за прямим призначенням – зафіксувати ними інші пакети.

Позначка на скотчі

Багато хто опинявся в ситуації, коли потрібно знайти початок скотчу. Щоб спростити завдання, достатньо прикріпити кліпсу для хлібної упаковки.

попередня статтяЧому варення краще перемішувати дерев’яною ложкою
наступна статтяЧи потрібно відварювати лисички перед смаженням
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я