Експерти назвали харчову соду помічником для краси та здоров’я

0
Експерти назвали харчову соду помічником для краси та здоров'я
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ми всі знаємо, що таке харчова сода. Цей надзвичайно корисний інгредієнт має довгий список переваг та користі для здоров’я.

Цей надзвичайно корисний інгредієнт також відомий як бікарбонат натрію. Таким чином, харчова сода – тип солі, який активується, коли він контактує із кислотою. У цій статті ми покажемо вам деякі види використання харчової соди, про які ви, мабуть, ніколи не чули.

У цій статті ми розповімо вам про ефективны способи для краси і як користуватися перевагами соди. Так як харчова сода — натуральна, не містить жодних хімічних речовин, і вона дешева і проста у використанні, тому при застосуванні соди ви аж ніяк не нашкодите собі.

Власницям сухої шкіри

Ви повинні знати, що якщо ваша шкіра суха і лущиться, тоді вам потрібно постійно зволожувати її. Отже, якщо у вас суха шкіра, вам обов’язково потрібно спробувати цей засіб. Ось що вам потрібно зробити – просто візьміть трохи харчової соди та змішайте її з водою, доки не отримаєте пасту. Потім вам потрібно нанести цю пасту на обличчя як звичайну маску, і залишити її на 1 годину. Потім вам потрібно вмитися, і ви будете вражені результатами. Ви помітите, що ваша шкіра буде м’якою та гладкою.

Примітка: Ви можете використовувати цю маску для інших частин свого тіла – нанесіть її на руки, які можуть стати справді сухими у зимові місяці.

Якщо у вас тьмяне волосся

Ви повинні обов’язково спробувати цей засіб з харчової соди, якщо помітите, що ваше волосся починає виглядати тьмяним і неживим. Це зазвичай означає, що ваше волосся пошкоджене, тому що ви використовуєте комерційні продукти для волосся, які насичені хімікатами (шампунями, фарбами для волосся тощо). Ось що вам потрібно зробити – наступного разу, коли ви будете наносити шампунь на ваше волосся, візьміть трохи харчової соди. Додайте її в шампунь, а потім просто скористайтеся шампунем, як завжди. Ви помітите, що ця процедура діє як шампунь, але вона бережно доглядає за вашим волоссям.

Для ніжної шкіри

Ви також можете використовувати цей натуральний інгредієнт для пом’якшення шкіри. Отже, якщо вам подобаються такі речі, як солі для ванн та бомби для ванн, то вам обов’язково потрібно спробувати цей засіб. Ось що вам потрібно зробити – просто візьміть половину склянки харчової соди та додайте її у воду для ванни.

Лікування ніг

Просто візьміть три столові ложки харчової соди і змішайте її із теплою водою. Потім вам потрібно додати улюблену ефірну олію. Приймайте теплі ванночки для ніг протягом 20 – 30 хвилин. Якщо у вас є мозолі, натоптишы, візьміть трохи харчової соди і змішайте її з водою, щоб зробити пасту. Після цього вам потрібно втирати пасту на шорстку область, щоб позбутися мертвої шкіри.

Ми дуже сподіваємося, що вам сподобалася ця стаття і ви не забудете поділитися нею зі своїми друзями та сім’єю.

попередня статтяЗасіб, який позбавить лупи та випадіння волосся
наступна статтяПоради експертів: коли і як краще їсти десерти, якщо дуже хочеться
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я