Рецепт чудо-ванночки від сухості шкіри стоп та тріщин на п’ятах

0
Рецепт чудо-ванночки від сухості шкіри стоп та тріщин на п'ятах
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Сухість шкіри на п’ятах – явище поширене, але дуже неприємне. Якщо звичайні креми та професійний педикюр тебе не рятують, спробуй зробити таку ванну для ніг — із секретним, але вкрай ефективним компонентом.

Одним із найдієвіших компонентів для догляду за стопами вважається сечовина. У складі доглядових засобів її можна знайти під назвами Urea або карбамід, зазвичай із зазначенням відсоткового вмісту активу.

Чим більше сечовини міститься в кремі, тим вираженішим буде ефект від його застосування. А якщо хочеться зробити догляд ще інтенсивнішим, спробуй кілька разів на тиждень робити ванни для ніг – з додатковим додаванням карбаміду. Після такої ванни шкіра не тільки стане більш розпареною, але й краще сприйме інші доглядові засоби: адже сечовина не тільки м’яко відлущує, а й допомагає утримати вологу та поживні речовини в епідермісі.

Карбамід можна купити в більшості аптек у вигляді крему або порошку, його вартість не перевищує двохсот гривень. Все, що тобі потрібно зробити, так це додати 1-2 столові ложки активу в теплу воду – і занурити в неї стопи на 10-15 хвилин.

Для домашньої процедури слід купувати саме аптечний карбамід. Іноді на форумах жінки описують використання карбаміду у формі добрив для рослин, адже він є ще дешевшим і зазвичай є в запасі садівників.

Однак карбамід, що випускається для сільськогосподарських цілей, містить більше азоту та інших хімікатів у складі. Він має певні небезпеки при потенційному контакті зі шкірою та дихальними шляхами.

Тому, з метою безпеки ванну з таким компонентом краще не робити — і придбати більш відповідний актив, створений спеціально для застосування в лікарських та косметичних цілях.

попередня статтяЧому при смаженні млинці виходять бліді: що потрібно додавати
наступна статтяЯк приготувати баклажани, щоб вони були схожі на гриби
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я