Кімнатні рослини, які найкраще очистять повітря в приміщенні

Які кімнатні рослини є найкращими для очищення повітря в приміщенні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Відомо, що всі рослини, поглинаючи вуглекислий газ, очищують повітря в кімнаті. У подробицях читайте список рослин, які не тільки прикрасять ваші підвіконня, а й приноситимуть користь.

Подробиці

  1. Хлорофітум добре очищує повітря від усіх шкідливих речовин.
  2. Драцена поглинає шкідливий бензол, що виділяється тільки постеленим лінолеумом. Таку рослину можна дарувати на новосілля.
  3. Алое поглинає небезпечний формальдегід, який виділяють нові меблі, зроблені з МДФ чи ДСП.
  4. Фікус і дифенбахія усувають з повітря шкідливі речовини ксилол і толуол, які виділяються паркетним лаком. Вони теж відмінні очищувачі повітря в приміщеннях.
  5. Мирт, лимон, м’ята, лаванда, евкаліпт бегонія, пеларгонія виділяють фітонциди, які добре пригнічують ріст найрізноманітніших бактерій.
  6. Араукарія, криптомерія, туя, кипарис виділяють іони кисню, що здатні усувати їх дефіцит в приміщенні, в яких багато різних побутових електричних приладів, що покращує якість повітря в приміщеннях. Такі рослини часто можна побачити в офісах.
  7. Листя папороті й циперуса інтенсивно випаровують вологу, тому, якщо у квартирі сухе повітря, рослини будуть корисними.
  8. Самшит, сансев’єра триполоса, традесканція, сциндапсус строкатий мають антивірусні та антибактеріальні властивості.
попередня статтяНайсмачніший десерт осені з яблук та крем-сиру
наступна статтяЯк приготувати пряний соус зі слив до м’ясних страв
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я