Поєднання сірого та лаймового – наймодніше комбо цього сезону

0
Поєднання сірого та лаймового – наймодніше комбо цього сезону
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Як би швидко і непередбачено не змінювалася палітра модних кольорів за останні кілька сезонів, один колір в ній все ж таки залишається незмінним. Ми, зрозуміло, про зелений, що закрутив голову дизайнерам і героїням стрітстайлу в минулому весняно-літньому сезоні. Здається, саме фірмовий смарагдовий колір Bottega Veneta повернув у моду тренд на яскраві та насичені кольори та склав серйозну конкуренцію нейтральним відтінкам. І все ж у новому сезоні на передній план вийшли ще яскравіші та насичені відтінки зеленого — лаймовий та салатовий. До цього приголомшливого кольору, який буквально заряджає енергією, свіжістю і настроєм, у новому сезоні звернулися практично всі Будинки моди від Jacquemus і Valentino до Givenchy і Stella McCartney.

Одна з багатьох переваг цього соковитого відтінку зеленого він поєднується практично з усіма кольорами, у тому числі контрастними яскравими. Однак, щоб зробити лаймовий головним акцентом вашого образу, ми рекомендуємо міксувати його з більш нейтральними тонами. Особливо ефектно і гармонійно неоново-зелений поєднується з благородним сірим, який створює деякі асоціації з футуристичним стилем. Інтегрувати це модне поєднання у повсякденні образи досить просто. Можна, наприклад, підібрати до сірого тотал луку салатові аксесуари – сумку, окуляри, або мюлі. Цей же принцип можна використовувати рівно протилежним способом, одягнувши, наприклад, лаймову сукню або костюм із сірими аксесуарами. Інше модне рішення від героїнь стрітстайлу – пропорційно розподілити ці два кольори в образі.

попередня статтяСпеціалісти назвали вправу, яка позбавить від тривожності
наступна статтяЯку косметику потрібно зберігати у холодильнику
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я