Яку косметику потрібно зберігати у холодильнику

0
Яку косметику потрібно зберігати у холодильнику
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Десь кілька років тому у б’ютіголиків по всьому світу з’явилася нова пристрасть — маленькі холодильники для косметики. Девайс моментально обзавівся цілою армією шанувальників, міні-холодильники доступні у різних кольорах, дизайнах та цінових сегментах. Насправді, крім безперечної фотогенічності, бьюті-холодильники мають і практичну користь, оскільки деяким косметичним засобам просто потрібен певний температурний режим.

Навіть якщо ви не збираєтеся купувати собі спеціальний бьюті-холодильник (важливість такої інвестиції все ж таки можна поставити під сумнів), рекомендуємо переставити деякі свої косметичні засоби в звичайний холодильник, і зробити це якнайшвидше. Які й навіщо? Розповідаємо у нашому матеріалі.

Лікувальна косметика. Якщо ви користуєтеся лікувальною косметикою (від акне, куперозу, розацеа і т.д.), варто мати на увазі, що при нагріванні активні речовини в ній руйнуються. Якщо лікувальна косметика зберігатиметься при кімнатній температурі, вона втратить свою ефективність.

Все, що містить вітамін С. Вітамін С – потужний природний антиоксидант – він зволожує шкіру, надає їй природного сяйва та ефективно бореться із зовнішніми ознаками старіння. Ось тільки якщо залишити засіб з вітаміном у складі за кімнатної температури, він зруйнується майже миттєво, і ефекту від косметики чекати не доведеться.

Натуральна косметика. Шанувальникам всього органічного варто бути вдвічі акуратнішими. Якщо ваша косметика складається з натуральних інгредієнтів, високі температури для неї згубні. Зберігайте натуральні засоби у холоді та, бажано, у темряві.

Засоби проти набряків. Патчі, креми, лосьйони, сироватки – всі, які використовують від набряків, необхідно зберігати в холоді. Активні інгредієнти протинабрякових засобів значно збільшують свою ефективність при температурі нижче 10 ℃.

Парфуми. Зберігати парфуми на туалетному столику або (що ще гірше) у гарячій вологій ванні – справжній злочин. Від сонячного світла та високих температур хімічні сполуки у парфумах окислюються, можуть втрачати свій аромат або змінювати його до невпізнання.

попередня статтяПоєднання сірого та лаймового – наймодніше комбо цього сезону
наступна статтяНутриціолог розповіла, як пити каву без шкоди для організму
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я