Що буде після закопування в ґрунт чорнобривців: поради досвідчених дачників

0
Що буде після закопування в ґрунт чорнобривців: поради досвідчених дачників
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Чорнобривці чудово ростуть на клумбах та між грядками. Чим їх більше, тим краще. Давайте будемо відверті, але вони гарно цвітуть та прикрашають ділянку. А головне, що чорнобривці мають антисептичні властивості.

Для чого закопувати чорнобривці

Їх можна назвати сидератами з антисептичною дією. Сміливо перекопуйте ґрунт разом з чорнобривцями. Таким чином ви зробите обробку від цибулевої та морквяної мухи. Запаху чорнобривців побоюється і вовчок (ведмедка) та багато інших шкідників, які не дають спокою рослинам.

Чорнобривці допомагають зробити землю на городі більш рихлою, а також добре виконує роль підживлення. Восени перекопайте з ними ділянку на глибину 15 см. За зиму стебла чорнобривців перепріють, а навесні просто ще раз перекопайте ґрунт.

Якщо у вас наросло за сезон багато чорнобривців, їх можна сміливо відправляти в компостну яму. Вони там не гірше виконають свою антисептичну та поживну дію.

попередня статтяЯк і чим поливати орхідею для рясного цвітіння
наступна статтяПаста з морепродуктами: смачна вечеря нашвидкуруч
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я