...
ГоловнаКрасаНавіщо потрібен гребінець гуаша для волосся

Навіщо потрібен гребінець гуаша для волосся

Підпишіться на нас:

Масаж обличчя гуаша давно став частиною щоденної домашньої бьюті-рутини, довівши свою ефективність. Здавалося б, що скребками різних форм і химерними ролерами вже нікого не здивуєш. Але бьюті-ентузіасти ніколи не зупиняються у пошуках нових девайсів. Останній тренд – скребок у формі гребеня, який призначений для масажу шкіри голови. У чому користь цього інструменту і як ним користуватися, розповідаємо нижче.

У чому користь

Ті, у кого ламке волосся, схильне до випадання, обов’язково повинні придивитися до таких гребенів. Масаж шкіри голови у техніці гуаша сприяє підвищенню тонусу шкіри, поліпшенню кровообігу і, відповідно, насичення клітин, зокрема волосяних цибулин, киснем. В результаті покращується якість волосся: вони стають густішими і ростуть швидше. У регулярного «розчісування» за допомогою гребеня гуаша є й інша не менш корисна властивість. Такий масаж знижує артеріальний тиск та допомагає впоратися з головними болями.

Розчісування кам’яними гребінцями не позбавлене медитативного ефекту, тому що під час практики необхідно концентруватися на своїх відчуттях. Особливий вплив мають і матеріали, з яких виготовлені гребінці. Наприклад, нефрит, один з найшанованіших каменів у східній медицині, на думку літотерапевтів, допомагає зменшити головний біль і налагодити сон. Рожевий кварц допомагає впоратися зі втомою і пробуджує серцеву чакру, сердолік заспокоює, а яшма допомагає встановити гармонію в душі

Техніка використання

Масаж голови у техніці гуаша – це нескладна процедура, на яку достатньо витрачати 5-10 хвилин на день, щоб відчути позитивний ефект. Але як і з масажем обличчя дуже важлива регулярність. При розчісуванні на гребінь необхідно натискати. Неприємних відчуттів виникати не повинно, тому що гуаш – це безболісна процедура. Якщо давити на гребінь занадто сильно, ви можете пошкодити волосяні цибулини.

Прочісувати голову потрібно у різних напрямках. Наприклад, спочатку від центру голови до вух, потім від лоба до потилиці, потім навпаки, після від правої скроні до лівої і від лівої до правої, по діагоналі.

До речі, температура гребінця теж має значення. Якщо перед розчісуванням нагріти його під теплою водою, це допоможе швидше розслабитися під час процедури.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...

Чому західні візажисти не використовують туш і тобі не радять

Для більшості з нас туш для вій є таким же важливим косметичним засобом, як помада або тональний крем....