...
ГоловнаЛайфстайлЧому цибулеві рослини краще висаджувати в вересні, ніж весною

Чому цибулеві рослини краще висаджувати в вересні, ніж весною

Підпишіться на нас:

Вересень — активний місця для виконання городньої роботи. Потрібно багато всього зробити: дозбирати врожай, обробити його та просушити, відправити на зберігання, підготувати ґрунт до наступного сезону, внести добрива та багато іншого.

Один з пунктів в довжелезному переліку справ — висаджування цибулевих рослин. Вони починають цвісти в першій половині літа. Можна  висадити і весною, проте в вересні також буде гарною ідеєю це зробити.

Подробиці

Підготуйте місце та грядку чи клумбу для висаджування цибулевих рослин. Краще вибирати розташування в сонячній локації. Ґрунт повинен бути рихлим та з поживним доповненням.

Зверніть увагу, що цибулини треба заглиблювати в 3 розміри плоду. Якщо не дотриматися цієї вимоги, є ризик, що проростання відбудеться передчасно.

Цибулини саджайте на достатній відстані одну від одної. Справа в тому, що цибулеві рослини мають здатність до розростання, тож їм потрібне додаткове місце. Якщо висадити наприкінці вересня, тоді й весною буде менше роботи.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...