Астролог розповіла, яка дієта підходить різним знакам зодіаку

0
Астролог розповіла, яка дієта підходить різним знакам зодіаку
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Безглютенова, білкова або кето – на сьогоднішній день існує безліч дієт. Професійний астролог Інна Любімова розповідає, чому астродієта набагато ефективніша і які страви слід включити до свого раціону представникам кожного із знаків зодіаку. На жаль, популярні дієти найчастіше виключають із раціону харчування ті страви, які для деяких знаків життєво необхідні. Усім, хто бажає схуднути, слід дотримуватися індивідуальних рекомендацій, проте представники кожного сузір’я мають деякі схожі моменти.

Овен

Овни можуть похвалитися невичерпною енергією, якою їх наділяє Марс. Але навіть таким активним особам потрібна підзарядка. Овнам важливо, щоб у їхньому раціоні харчування було багато білка, тому намагайтеся щодня з’їдати щось м’ясне (крім баранини). З гострими прянощами та кавою варто бути акуратнішими. Не потрібно ще раз підживлювати свою нервову систему енергетиками.

Телець

Тельці знаходяться під заступництвом Венери і з ранніх років виробляють чудовий смак. Вони справжні гурмани, які ніколи не відмовляться від вишуканих страв. Представникам даного знаку важко обмежити себе в солодощах та борошняних виробах, проте виробляти силу волі все-таки варто. Замініть цукерки та тістечка фруктами та корисними ласощами, а також намагайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі.

Близнюки

Джерело енергії для Близнюків криється в їжі, багатій на складні вуглеводи. Цей повітряний знак знаходиться під заступництвом Меркурія, який відповідає за мозкову діяльність. Бажаєте вирішувати складні завдання нальоту – не відмовляйтеся від цільнозернового хліба, круп та пасти з твердих сортів пшениці. Проте всю важку їжу варто споживати у першій половині дня, а на вечерю віддати перевагу легкому зеленому салату.

Рак

Місяць впливає не лише на настрій Раків, а й на самопочуття. Шлунок – найслабше місце представників знаку, тому слід уважно стежити за раціоном харчування. Виключіть все жирне, шкідливе та солодке. У вашому холодильнику повинні бути тільки корисні та свіжі продукти, переважно овочі та морепродукти.

Лев

Левам підуть на користь денні прийоми їжі, і кожна з страв має бути «царською» і величною. Все тому, що заступник цього знаку – Сонце. Представникам вогненної стихії складно дотримуватись вегетаріанської дієти. Їм рекомендується включити у своє меню м’ясо, особливо качку та кролика. Якщо в раціоні Лева буде недостатньо білкової їжі, він відчуватиме хронічну втому. За допомогою натальної карти «царю звірів» можна підібрати і веганські страви, які покращать фізичний стан.

Діва

Для гарного самопочуття Дівам потрібен режим. Представникам цього знака необхідно дотримуватися обмеженого раціону харчування і не влаштовувати сheat meal у вихідні. Харчування має бути різноманітним з наявністю кисломолочних продуктів, злакових та фруктів. Ще один важливий пункт – трапезувати краще у спокійній обстановці та в хорошому настрої.

Терези

Терезами, як і Тельцями, управляє Венера. Цей повітряний знак божеволіє за стравами з гарною подачею і не може встояти перед десертами. Втім, зірки не рекомендують налягати на солодке. Для підтримки красивої фігури включіть у свій раціон дієтичне м’ясо, рибу та сир. Від кави, газування та чаю з цукром теж слід відмовитись. Замініть їх звичайною мінеральною водою.

Скорпіон

Пристрасним та чуттєвим Скорпіонам не варто налягати на гостреньке. Вашою основною стравою має стати м’ясо та морепродукти. Звільніть холодильник від напівфабрикатів – ваш покровитель Плутон не визнає готової їжі та фастфудів, тому така їжа може зашкодити вашому здоров’ю.

Стрілець

Планета-покровитель Стрільців – Юпітер. Він любить пробувати все нове та незнайоме. Представників знаку так і тягне скуштувати екзотичні страви, проте не варто постійно харчуватися делікатесами. Уважно стежте за розміром порцій – переїдання не приведе ні до чого доброго. Солодкі та борошняні страви замініть ягодами, особливо корисними для вас будуть лохина та чорниця.

Козеріг

Козероги – консерватори по життю. Цими властивостями їх наділив Сатурн. Представники земної стихії можуть місяцями харчуватися одними і тими самими стравами. Проте підтримки здоров’я їм необхідний різноманітний раціон. Не варто сидіти на одній гречці, обов’язково додайте в меню м’ясні страви і пийте більше рідини.

Водолій

Водоліями управляє Уран – планета, яка цінує креатив та нестандартне мислення. Водолії з тих людей, які імпровізують на кухні та поєднують непоєднуване. Незважаючи на їхню любов до експериментів, зірки рекомендують дотримуватися правильного харчування. У меню Водоліїв має бути дієтичне м’ясо (індичка та кролик), а також риба та злакові.

Риби

У пориві натхнення Риби можуть заробити та забути про обід. На жаль, часті пропускання прийомів їжі можуть негативно позначитися на здоров’ї водного мешканця. Виробіть у собі звичку трапезувати суворо за розкладом, тоді зайві кілограми не будуть вам страшні. Урізноманітніть своє меню морепродуктами та морською капустою, а також повністю виключіть газовані напої.

попередня статтяЧим сполоснути волосся після миття, щоб воно стало здоровим і красивим
наступна статтяЛікарі розповіли про небезпеку гречаної дієти
Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна, факультет журналістики. Головний редактор розділів “Краса”, “Лайфстайл”.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я