...
ГоловнаЛайфстайлЧим підживити бузок восени, щоб навесні він порадував рясним цвітом

Чим підживити бузок восени, щоб навесні він порадував рясним цвітом

Підпишіться на нас:

Восени в садах кипить робота. Зазвичай господарі звикли доглядати за фруктовими деревами. Якщо у вас вдома є бузок, то цій рослині теж треба приділяти увагу, щоб навесні радіти рясному цвітінню.

Подробиці

Найкращий час для підживлення бузку — вересень та жовтень. Треба слідкувати за прогнозом погоди. Треба встигнути внести добрива за 2 тижні до холодів.

Бузок любить органічні добрива. Їх можна використовувати як основне добриво, а також як матеріал для мульчування. Для великого куща потрібно приблизно 30 кг. Для молодих кущиків кількість достатньо 15 кг.

З органічних добрив краще обрати гній або компост. Розсипати його треба в пристовбуровому колі, відступаючи від кореневої шийки на 10 сантиметрів.

Після цього треба обережно перекопати ґрунт, щоб не пошкодити коріння. Воно розташоване завглибшки на 5-10 см від поверхні.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...