...
ГоловнаКрасаЯк зробити тонке волосся об'ємним: найпростіший і найкрасивіший спосіб

Як зробити тонке волосся об’ємним: найпростіший і найкрасивіший спосіб

Підпишіться на нас:

Тонке волосся — це не вирок! Якщо хочеться отримати розкішну шевелюру, спробуй обдурити генетику в салоні краси за допомогою старого доброго фарбування.

Багато жінок з тонким волоссям, як вогню, бояться фарбування, інструментів для гарячого укладання та інших способів зміни стану волосся. Ми звикли вважати ці маніпуляції небезпечними і травмуючими і, звичайно ж, небезпідставно: на тлі фарбування та впливу високих температур локони дійсно потребують інтенсивного догляду.

І все ж таки не варто забувати, що у всього є «світла сторона». Так, перукарі навпаки радять жінкам з тонким волоссям регулярно фарбуватися – адже це допомагає зробити волосся більш щільним.

Пігменти у складі фарб заповнюють волосяний стрижень (якщо йдеться про первісне знебарвлення), а також створюють захисну оболонку. Завдяки цьому багато хто відзначає, що після фарбування волосся краще тримає форму і стає особливо щільним в прикореневій зоні, через що з’являється незвичний об’єм.

Звичайно, отримати користь від фарбування можна тільки в тому випадку, якщо робити його у грамотного майстра, який вміє працювати з тонким проблемним волоссям. Також не слід забувати про зміни у догляді після фарбування: про необхідність застосовувати захисні кондиціонери та поживні маски та щомісяця кожні два місяці робити тонування в салоні.

До речі, сушіння феном (в обов’язковому поєднанні з термозахисними засобами!) теж йде на користь тонкому волоссю. Це дозволяє знизити навантаження на локони в процесі висихання, а також зберігає структуру волосся, запобігаючи зайвим ушкодженням його верхнього шару з чутливими лусочками.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Як створити затишний і комфортний образ в офіс для зайнятих леді

Інколи, навіть коли і час дозволяє, абсолютно не хочеться витрачати його на стилізацію образу. І так багато справ!...

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа в тому, що для...

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон. І не перший...

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а вдень ще пригріває...