Газон буде зелений, якщо в догляді дотримуватися трьох правил

0
Газон буде зелений, якщо в догляді дотримуватися трьох правил
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Зелений та гарний газон буде радувати, якщо за ним правильно доглядати. Буває, що він вкривається плямами, з’являються осередки без трави, що значно псує зовнішній вигляд. Щоб не були прикростей з зеленим газоном, потрібно притримуватись принципів догляду, про які читайте далі.

Прополювання газону

Так, полоти потрібно не тільки грядки. Газон також цього потребує. Прополювати потрібно від конюшини, кульбаб, осоту. Видаляти потрібно повністю. Використовуйте для цього гострий ніж чи спеціальне приладдя, щоб викопати разом з корінням. Після прополювання поверхню трохи прикатайте.

Гербіциди

Від них краще утриматися. При їх використанні ви ризикуєте тим, що на газоні будуть плями. Гербіциди знищуватимуть не лише небажані рослини, але й саму висіяну траву.

Граблі

Використовуйте періодично граблі. Це мають бути віялові. Треба періодично прочісувати газон. Особливо це потрібно робити тоді, коли ґрунт досить важкий та вологий. Це допоможе зробити профілактику моху та плісняви.

попередня статтяЯк приготувати солодкі кульки з вівсянки без випікання
наступна статтяЯк приготувати тонку та хрумку римську піцу «Скрочіарела»
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я