Як правильно восени підживлювати ожину, щоб була велика ягода

0
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Для догляду за ожиною застосовують як готові, так і розчини, приготовлені в домашніх умовах. Один зі способів – це використання трав’яного відвару. Для його приготування збирають і роздрібнюють рослини, потім кладуть їх у контейнер і заливають водою.

Подробиці

До води з травою додають дріжджі та залишають на 7 днів. Готовим відваром поливають ожинові кущі двічі на тиждень протягом місяця. Інший популярний метод полягає в тому, що шкаралупу з яєць подрібнюють у кавомолці, заливають водою і залишають на 24 години. Отриманий розчин використовується для поливу кущів.

Якщо влітку добрива застосовують для стимуляції росту культур та отримання багатого врожаю, то восени головною метою є підготовка ягідних кущів до зимування.

Восени рекомендується використовувати кореневе додаткове підживлення. Після обрізки кущів земельну площу навколо ожини перекопують разом з органічними матеріалами, сульфатом калію та суперфосфатом.

попередня статтяЩо додати в картопляне пюре, щоб було удвічі смачніше
наступна статтяЯк обрізати малину восени: уникайте типову помилку
Копірайтерка, що має 2 вищі освіти, 2 дітей, 1 кота, а також почуття гумору та досвід, як садити, сапати, полоти, колоти, готувати, відмивати тощо. Другий рік ділиться з читачами ProstoWay досвідом власним, народним і з просторів Інтернету.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я