5 варіантів зачісок з крабиком для волосся

0
5 варіантів зачісок з крабиком для волосся
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Після тріумфального повернення крабики для волосся не здають модних позицій. Їх популярність цілком зрозуміла – вони чудово виглядають на волоссі будь-якої текстури і довжини, зачіску з ними можна зробити за лічені секунди, і на відміну від гумок для волосся, вони майже не травмують волосся. Варіацій використання безліч. Нижче 5 варіантів для натхнення.

1. «Мальвінка»

Для власниць пишного волосся ця зачіска підійде добре. Розділіть волосся на дві частини і закріпіть шпилькою верхню частину.

2. Пучок із чубчиком

Якщо у вас є чубчик, новий аксесуар – це ще один привід підкреслити. Зберіть волосся ззаду в недбалий пучок на потилиці, залишивши чубчик. Закріпіть пучок крабиком – не хвилюйтеся, що він виглядає неакуратно, це додасть йому романтики. Пасма біля обличчя підкрутіть стайлером.

3. Зализаний пучок

Найпопулярніший варіант серед зумерів. Гладко зачешіть волосся, використовуючи спеціальний гель, закріпіть волосся великим крабиком – у вас вийде улюблена зачіска Белли Хадід. Такий варіант чудово підійде на другий або третій день після миття волосся.

4. Класичний завиток

Все геніальне просто. Все, що потрібно зробити – згорнути волосся в джгут і заколоти його на потилиці. Якщо крабик поєднуватиметься з одягом за кольором, це додасть вашому аутфіту ще кілька балів. До речі, ця зачіска може виглядати ще цікавіше, якщо зробити проділ.

5. Недбалий пучок

У ті дні, коли волосся відмовляється красиво лежати, заколите його крабиком і вдайте, що недбалість була ретельно продумана.

попередня статтяЯк носити світлі жакети навесні: модний урок від Меган Маркл
наступна статтяМедик назвав два види солодощів, які шкідливі для здоров’я людини
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я