...
ГоловнаЛайфстайлЯке добриво внести в жовтні, щоб в наступному сезоні виросло багато картоплі

Яке добриво внести в жовтні, щоб в наступному сезоні виросло багато картоплі

Підпишіться на нас:

Картопля споживає багато корисних елементів з ґрунту. Звичайно, що він стає менш родючим. В городництві діє золоте правило: скільки взяв з землі, стільки їй поверни. Тільки так можна забезпечити достатню врожайність наступного року.

Що треба картоплі

Підготовку до нового сезону потрібно починати восени. Під перекопку внесіть в ґрунт нітрофоску. В ній є всі необхідні елементи: азот, кальцій, фосфор.

Не обійтися без суперфосфату. Він також допомагає відновити фосфор. А він потрібний картоплі для розвитку кореневої системи.

Збіднена після сезону земля потребує калімагнезії. Засіб добре нею вбирається, просочується, тож весною ґрунт точно буде готовий до нових посадок різних городніх культур.

Після внесення добрив рекомендується рихлити землю. Добре, якщо ще й сидерати будуть рости. Від цього дачна ділянка тільки виграє.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...