...

Ополіскуй водою і забудь про укладання мусом: 5 секретів догляду за фарбованим волоссям

Підпишіться на нас:

Пофарбовані локони потребують ще більш ретельного догляду, ніж натуральні. Щоб старання твого колориста не пройшли даремно, дотримуйся цих зовсім нескладних правил.

Відразу ж після фарбування волосся виглядає просто божественно. Однак цей чарівний ефект може випаруватися вже через тиждень, якщо ти не дотримуватимешся грамотної техніки догляду за локонами, які зазнали впливу фарби. Тут немає нічого складного: просто запам’ятай основні принципи і не допускай помилок.

Відмовся від мусу

Якщо до фарбування ти звикла укладатися мусом, то тепер використовувати його зможеш лише у крайніх випадках. До складу продукту входить алкоголь, який швидко позбавить колір інтенсивності. Краще підбери собі більш щадні засоби стайлінгу, які не будуть обнулювати результат фарбування.

Не мій голову щодня

Тут все цілком логічно: що частіше ти миєш голову, то швидше вимивається колір. Тож про щоденне миття варто забути: натомість спробуй перейти на режим «через день». Якщо і за такої умови зберігати свіжість шевелюри складно, можеш чергувати миття з шампунем і звичайне ополіскування водою.

Не забувай про кондиціонер

Навіть якщо до фарбування ти не користувалась кондиціонером, тепер він має стати чи не головним засобом догляду. Засіб допоможе зберегти колір від зовнішніх впливів, і він не потьмяніє раніше часу.

Використовуй маску

Раз на тиждень наноси на волосся маску, що глибоко зволожує. Секрет простий: волосся збереже колір насиченим, тільки якщо буде достатньо наповнене вологою.

Захищайся від сонця

Якщо невдовзі після фарбування ти вирішиш відправитися на відпочинок до спекотних країн, то не забудь захистити від UV-променів не тільки шкіру, а й волосся. Допоможуть використання спеціального спрею з SPF, а також косинки, панами та бейсболки. Якщо порушиш це правило, то вже за тиждень активного перебування на сонці колір втратить свою інтенсивність.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я