...

Як носити водолазки прохолодною весною

Підпишіться на нас:

Водолазка – необхідна база в кожному гардеробі та універсальна річ, яка може легко вписатися в образ “на будь-який випадок”. Незаперечний доказ — десятки різних способів стилізації і сотні образів, які можна створити за допомогою базової водолазки. Всупереч думці, що склалася, водолазки актуальні не тільки восени і взимку. У весняно-літньому сезоні тонка водолазка – базова чорна, елегантна бежева або модна яскрава, – виглядає не менш стильно та доречно. Розбираємось, як саме носити та з чим комбінувати водолазку навесні.

Водолазка + джинси

Водолазка і денім – одне з найпростіших у виконанні, але від цього не менш стильне поєднання у повсякденному гардеробі. Залежно від випадку та настрою, до образу можна підібрати класичні джинси та неонову водолазку або ж, навпаки, вибрати базову водолазку та комбінувати її з ефектною парою джинсів із розрізами та елементами декору. Такий образ нерідко вибирають героїні стрітстайлу та знаменитості — наприклад, модна ікона та любителька зухвалих аутфітів Зої Кравіц носить просту чорну водолазку з джинсами з низькою посадкою, сумкою-максі та підборами.

Водолазка + джинси

Водолазка + класичний брючний костюм

Ідеальне комбо, яке підійде як для ділових зустрічей, так і для вечірніх виходів, – монохромний брючний костюм і тонка водолазка, яка може бути підібрана в тон усьому образу або виступити як яскравий колірний акцент.

Водолазка + класичний брючний костюм

Водолазка + сукня-комбінація

Навіть якщо погода за вікном досі не дозволяє носити літні сукні та сарафани, це зовсім не є підставою відмовлятися від них. Прекрасним компромісом стане поєднання шовкових комбінацій довжини міні чи міді із тонкими водолазками.

Водолазка + сукня-комбінація

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я