...
ГоловнаЛайфстайлТри види рослин, які можна посадити на дачі під зиму

Три види рослин, які можна посадити на дачі під зиму

Підпишіться на нас:

Висаджувати різні рослини восени, щоб бачити результат весною — чудова ідея. Нею варто користуватися. Для чого втрачати дорогоцінний час та робити зайву роботу, якщо можна все організувати вчасно.

Так виходить і з рослинами. Набагато простіше висаджувати восени. Порівняно з іншими сезонами буде суттєво менше роботи. Не всі рослини підходять для реалізації ідеї, але пропонуємо три доступних різновиди, з якими точно не буде складнощів при настанні холодної погоди. Отже, для осіннього сезону можна вибрати:

  • хвойні дерева;
  • чагарники;
  • овочі.

В кожні категорії є сорти для висаджування під зиму. Якщо говорити про хвойні, рекомендується розглянути ялівець та ялину. Вони без проблем перезимують. До весни в них буде час на адаптацію до нових умов.

Серед чагарників можна посадити смородину та аґрус. Для них навіть краще бути посадженими восени, щоб комфортніше пройти процес вкорінення та адаптації. Перевага полягає і в відсутності необхідності поливати чагарники.

Осінні посадки для овочів та коренеплодів можуть бути з таких культур: часник, цибуля, морква, буряк. Зручно робити грядки під зиму, бо навесні раніше за інших у вас будуть молоді овочі. Чудовий початок дачного сезону — з врожаю.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...