...
ГоловнаЛайфстайлЧас підгодувати смородину: осіннє підживлення

Час підгодувати смородину: осіннє підживлення

Підпишіться на нас:

Застосуйте добриво, яке не дасть ягоди розміром з «куряче яйце», але плоди суттєво укрупняться, порівняно з тими, що були минулого сезону.

Переваги методу в його доступності, відсутності спеціальних хімічних засобів та ефективності.

Подробиці

До чого тут картопля

Вже точно більшість дачників викопали картоплю та встигли її перебрати. Дрібні бульби й використовують як підживлення смородини.

Мудрувати нічого не треба: потрібно просто порізати дрібні клубні і закласти під кущі, а потім вкрити шаром мульчі, наприклад, перегноєм.

Для додаткового утеплення поверх можна покласти солому або сіно. Картопля дає просто “вибуховий” набір поживних речовин, завдяки яким смородина розщедриться на врожай великих ягід.

Користь картоплі

Картопля в першу чергу збагатить ґрунт калієм та крохмалем. Корисні речовини підуть у ґрунт і будуть увібрані корінням рослин. Вбирати цінні елементи кущі почнуть ще восени та продовжать це робити навесні.

Ягода в результаті буде набагато більшою і солодшою. А все завдяки дрібній картоплі, яку таким чином можна використати з користю.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

З якими сумками ви будете стильно виглядати восени 2024 року

Крім культової маленької чорної сукні, в гардеробі кожної модниці має знайтися і містка сумка. В епоху, коли доводиться...

Не тільки джинси: які ще штани популярні цієї осені

Модниці не можуть уявити свій повсякденний гардероб без улюблених джинсів, які легко поєднуються з різними речами. Однак навіть...

Названо трендові кольори взуття восени 2024 року

Взуття вважається найважливішим елементом будь-якого образу. Однак найчастіше дівчата вибирають універсальні пари, які, як правило, не привертають до...

5 стильних варіантів брюк, з якими краще носити короткий пуховик цієї осені

Найбільше труднощів у модниць викликає пошук низу, який ідеально поєднувався б з пуховиком. І якщо з верхнім одягом...