Правила догляду за ялівцем, щоб він став окрасою дачної ділянки

0
Правила догляду за ялівцем, щоб він став окрасою дачної ділянки
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Ялівець не тільки може бути декором для ділянки, а ще він є потрібною рослиною, якщо ви любите смажити шашлики. Покладіть гілочки у вогнище, щоб надати м’ясу додаткового аромату.

Ялівець хоча й невибаглива рослина, проте він також потребує правильного догляду. Тоді рослина віддячить вам гарним виглядом.

Подробиці

Після висаджування ялівця перший місяць потрібно його активно поливати. А далі лише в період посушливої погоди. Занадто сильно робити вологе середовище не рекомендується, бо може розвитися гниль та грибкові ураження.

Ялівець погано переносить сухе повітря. Якщо погода спекотна, раз на місяць робіть кущу дощування. Краще це робити рано вранці або ввечері, коли зайшло сонце.

Ялівець не підживлюють органікою. Для рослини рекомендується використовувати перегній, торф та дерен. Якщо зробите мульчування, буде тільки плюсом. Для цього підійде соснова тріска або волоські горіхи.

попередня статтяЯк приготувати мароканський соус «Чермула» до м’яса та риби
наступна статтяЯк приготувати зігріваючий м’ятний чай з прянощами
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я