...
ГоловнаЛайфстайлЩо посадити у вересні на городі: соковита редиска двічі на рік

Що посадити у вересні на городі: соковита редиска двічі на рік

Підпишіться на нас:

Всі звикли, що редиска — це овоч весняний, але багато городників цей стереотип рік у рік розвіюють. І ви спробуйте, щоб смачні салати готувати і не сумувати за весною.

Подробиці

Вересень — ідеальний час для посіву редиски. Ця овочева культура росте дуже швидко, тому ви можете насолодитися свіжими соковитими плодами всього через кілька тижнів після посіву. Однак, щоб редиска була солодкою та не пекучою, важливо дотримуватися певних порад.

Редиска вимагає добре освітленого місця з достатнім сонячним світлом. Оберіть місце, де рослини отримають принаймні 6-8 годин сонячного світла на день. Якщо є можливість, то садіть редиску в теплиці, де є можливість додати штучне освітлення.

Посійте насіння редиски в рядки на глибину приблизно 1-2 см. Залишайте відстань між рядками близько 15-20 см, щоб рослини мали простір для росту й не отримали дефіцит вологи та потрібних елементів із ґрунту.

Щоб редиска не була пекучою, контролюйте умови вирощування. Саме висока температура та недостатньо вологий ґрунт можуть зробити редиску гіркою і пекучою. Дотримуйтесь оптимальних умов для росту редиски: температура приблизно 15-20 градусів та регулярний полив.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...