Краса

Як знаходити в мас-маркеті речі, які виглядають «дорого»

Ми вже давно з’ясували, що «дорогі» на вигляд речі зовсім не повинні коштувати дорого насправді. І точно знайти їх можна не тільки у люксових брендів. Не варто списувати з рахунком магазини мас-маркету: у них теж можна виявити масу предметів гардеробу, що виглядають статусно. Для цього потрібно лише знати кілька лайфхаків. Розповідаємо про них.

Силует

Загальне враження про речі за першого погляду формує силует. Найбільш вигідно виглядають лаконічні шляхетні форми, які не виходять із моди. Прямий, трохи об’ємний крій актуальний завжди. Складні силуети не тільки можуть змастити враження від речі. У випадку з недорогими марками вони ще й не завжди добре вдаються. Тож радимо дотримуватись класики — вона ніколи не підводить.

Кольори

Не менш важлива і кольорова гама. Яскраві, особливо «кислотні» кольори моментально видають недорогу річ: вони роблять усі огріхи тканини та крою ще помітнішими. Сконцентруйтеся на спокійних, глибоких відтінках: вони візуально додадуть «дороговизни».

Тканини

Пильну увагу варто приділити і тканинам. По-перше, їх складу: нерідко навіть у мас-маркеті зустрічаються матеріали із вмістом натуральних тканин – їм варто віддавати перевагу. По-друге, фактурі: на гладких поверхнях менш помітні різного роду вади. Є матеріали, які завжди виглядають «дорого»: наприклад твід.

Деталі

Звертайте, обов’язково, увагу на деталі та декор (чим його менше, тим краще), якість фурнітури, рівність швів та іншої обробки. «Дорогу» річ відрізняє якщо не повна бездоганність, то хоча б охайність у ключових моментах.

Пасевич Анна

Я - головний редактор сайту ProstoWay. Закінчила Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна. Працюю в різних інтернет-виданнях з 2012 року. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня.

Останні новиники

Відіпрати дуже брудні кухонні рушники просто — два перевірених способи

Рушники на кухні дуже швидко стають брудними. Постійно треба щось брати ними, витирати, а там…

23 хв. тому

Безпечний домашній фумігатор проти комарів замість магазинної «хімії»

Постійно дихати хімічними засобами — не найкраща ідея. Виробники стверджують, що вони безпечні. Проте значно…

2 дні тому

П’ять продуктів, які засмічують зливну трубу

Чи завжди ви замислюєтеся над тим, що саме зливаєте в мийку. Ніби нічого особливого, а…

3 дні тому

7 популярних питань про вітаміни: перевір, чи всі відповіді ти знаєш

Про сезонний авітаміноз, «уколи краси» та чудеса комплексного прийому вітамінів групи В знають, мабуть, усі.…

3 дні тому

9 порад від фітнес-гуру для тих, хто ніяк не почне тренуватись вдома

Хочеш займатися, але не бажаєш ходити до спортзалу? Ти можеш провести відмінне тренування вдома і…

3 дні тому

Як видалити подряпини з пластикового підвіконня

Пластик належить до популярних та стійких до пошкоджень матеріалів. Проте на ньому також з часом…

3 дні тому