...
ГоловнаКраса3 найяскравіші осінні ноти в жіночих ароматах

3 найяскравіші осінні ноти в жіночих ароматах

Підпишіться на нас:

Хочеться затишку? Доповни кашеміровий светр або яскраве пончо зігріваючими ароматами! Зверніть увагу на ці ноти в парфумі: вони приємно обволікають теплом і немов проганяють осінню сльоту.

Якщо ти задумалася про оновлення парфуму до осені, скористайся нашою арома-шпаргалкою. Ми виділили 3 найяскравіші ноти для початку холодної пори року, які пом’якшать перехід від сезону до сезону, забезпечать міцний атмосферний шлейф та подарують чудовий настрій.

Пачулі

Глибокий пряний деревний акорд – вічна класика! Він може бути шоколадним, а може – вологим і землbстим. Пачулі надають аромату насиченості та своєрідної темної глибини, в яку так і хочеться вдивлятися — із завороженим захопленням.

Ваніль

Пам’ятай: ваніль — це не тільки цукеркова, десертна насолода, а й бальзамічна п’яна пряність. Всі ці аспекти звучать по-своєму чудово: просто пробуй різні парфуми та вибирай те, що подобається саме тобі. А ще краще – збери колекцію під різний настрій! І не бійся цього парфумерного акорду. Пахнути здобною булочкою ти не будеш (якщо, звичайно, не вибереш спеціально таку туалетну воду).

Груша

Осінь та заморозки – не привід відмовлятися від фруктів! Просто зміни смородинову кислинку та кавуново-динну свіжість на стиглі дари матінки-природи. Наприклад, на груші. Медову, соковиту, трохи шорстку грушу, що спливає соком. Ммм, як спокусливо! І оригінально.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зберегти приємний запах без духів і дезодорантів: 5 б’юті-звичок для поліпшення аромату тіла

У літню спеку питання про природні запахи тіла актуальне як ніколи. Звичайно, дезодоранти, місти та інші засоби допомагають...

У чому ключова різниця між літніми та осінніми джинсами і які джинси купити на літо, а які відкласти до осені

Напевно під час шопінгу у кожного виникало питання, чому джинси з літніх колекцій перекладають у розділ sale, а...

Як носити мереживо і не виглядати зухвало: 4 способи уникнути модної поразки

Влітку-2024 гіпюр і мереживо вважаються одними з найтрендовіших матеріалів - завдяки стилістиці нульових і тренду на mermaidcore. Так...

Як спілкуватися з б’юті-майстром, щоб послуги приносили лише радість: 3 головні правила хорошого клієнта

Фахівці б'юті-сервісу стараються бути максимально ввічливими: вони відповідають на всі запитання, підбирають зручні віконечка для запису і роблять...