Як виглядати стильно в джинсах та у простій майці

Підпишись на нас:

Джинси та біла футболка чи майка, мабуть, — найпростіше комбо, яке тільки можна собі уявити. Воно завжди приходить на допомогу, коли здається, що нічого надіти, або коли немає часу та сил на створення образів. На перший погляд, поєднання досить нудне, проте при правильній стилізації навіть настільки базовий аутфіт можна перетворити на стильне і ефектне поєднання на будь-який випадок. Пропонуємо розглянути кілька хитрощів і модних прийомів, до яких нерідко вдаються героїні стрітстайлу і які точно припадуть до смаку любителькам простих і лаконічних поєднань.

Оживіть образ аксесуарами

Оживіть образ аксесуарами

Найпростіший і дієвий метод зробити цікавішим абсолютно будь-який образ – додати до нього пару трійку модних аксесуарів та прикрас. У випадку з настільки базовою комбінацією, як джинси та футболка, в хід можуть піти навіть найяскравіші та ошатні елементи гардеробу – від неонової сумки, бейсболки та кольорових окулярів до поясів-ланцюжків, масивних пар сережок, модних кросівок або сріблястих босоніжок.

Придивіться до нестандартних джинсів

Придивіться до нестандартних джинсів

Оскільки джинси — основа обраного образу, вони, безперечно, мають бути трендовими. Забудьте про скінні – цього сезону краще віддати перевагу прямим, широким або розкльошеним донизу джинсам, а також до моделей з низькою посадкою. До речі, якщо ви вважаєте, що денім – це безликий елемент базового гардеробу, поспішаємо вас переконати. Насправді навіть джинси можуть бути настільки ефектними та ошатними, що ви, ймовірно, заходите вдягнути їх не тільки на денну прогулянку, а й на вечірку, побачення або навіть невеликий світський захід. Нестандартні моделі джинсів будуть цікаво виглядати навіть з найпростішим білим верхом, тому якщо ви не хочете обтяжувати образ прикрасами та аксесуарами, сміливо вибирайте ненудні джинси з усілякими вирізами чи декоративними вставками.

Додайте до образу завершальний елемент одягу

Додайте до образу завершальний елемент одягу

Наприклад, шкіряний жакет, трикотажний жилет чи яскравий кардиган. Інше модне рішення, яке ми підглянули у фешн-інфлюєнсеров, – накинути на плечі джемпер або світшот. Цей штрих завершальний додасть образу невимушеності та розслабленості і зробить його вдвічі цікавішим.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...

Городники пояснюють, чи потрібно влітку поливати помідори

Прочитавши заголовок, більшість людей подумає: звичайно, треба, інакше вони...

Соковиті відбивні з курятини: таких ви ще не пробували

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це...

Чим підживити ягідні кущі: добриво для смородини

Щоб ягоди на кущах червоної, чорної чи білої смородини...

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...