...

Як візуально збільшити губи за допомогою макіяжу

Підпишіться на нас:

Чуттєві пухкі губи – мрія більшості дівчат, проте не кожна з нас готова вдаватися до ін’єкцій та філерів. Тому прагнення досягти візуального обсягу губ за допомогою макіяжу цілком зрозуміле та обґрунтоване. Варто пам’ятати, що при неправильних техніках нанесення макіяжу губи можуть виглядати неприродно. Розповідаємо про прості, але дієві способи зробити губи виразнішими та об’ємнішими за допомогою макіяжу.

Підготовка шкіри губ до макіяжу

Перший етап будь-якого макіяжу – це підготовка. Використовуйте м’який скраб для губ перед нанесенням макіяжу, щоб прибрати ділянки шкіри, що ороговіли, і зробити губи гладкими. Потім потрібно нанести на губи бальзам або маску для інтенсивного зволоження, щоб відновити шкіру та підготувати її безпосередньо до макіяжу. Після того, як засіб прибереться, нанесіть на губи спеціальний праймер, який згладить поверхню шкіри та забезпечить стійкість помади.

Як візуально збільшити губи за допомогою макіяжу

Правильний олівець для губ

Використання олівця для контуру губ – ще один улюблений візажистами метод для надання губам обсягу. Самий безпрограшний спосіб, який допоможе уникнути ненатурального ефекту, – підібрати олівець ідеально в тон губ або під колір помади, або блиску. Не рекомендується виходити за межі природного контуру губ більше, ніж 1-2 мм. Намагайтеся уникати надмірно чіткого контуру губ і злегка розтушуйте отриманий контур. Далі зафарбуйте внутрішню частину олівцем та приступайте до покриття кольором.

Природний блиск

На останніх весняно-літніх показах за рідкісним винятком бьюті-експерти надавали перевагу гранично природному макіяжу губ. Тренд торкнувся навіть кутюрного Тижня моди, який традиційно припускає деяку театральність і надмірність в образах. Тому замислюючись про те, щоб привнести щось нове у свій повсякденний мейк-ап, радимо вибирати натуральні відтінки та легкі, свіжі текстури із сатиновим покриттям. Модна альтернатива матовим помадам, що набридли, — блиск, тинт або крем з ефектом зволоження. У тренді – природне сяйво, що підкреслює натуральний колір губ, і вологий ефект, який, до того ж, додасть губам легкий візуальний об’єм. Намагайтеся наносити покриття начебто недбало, інтенсивніше фарбуючи центр губ і трохи розтушовуючи колір по краях.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я