5 варіантів, як зробити модний педикюр вдома

Підпишись на нас:

Ці п’ять варіантів виглядатимуть ефектно, а на їх оформлення від вас не потрібно багато часу, чи якихось особливих вмінь.

Голографічний дизайн (фото вище)

Найпростіший спосіб зробити ефектний педикюр, не маючи здібностей до нейл-арту – втирання. Використовувати цей елемент дизайну дуже легко (зможе зробити навіть новачок), а ось результат перевершить усі очікування. Для максимально незвичайного ефекту вибирайте не золоте або сріблясте втирання, а голографічне, що переливається.

Безсмертна класика

Якщо експерименти з втирання і складним дизайном не для вас – завжди можна звернутися до безсмертної класики. Зокрема, бордовому кольору. Такий педикюр завжди виглядає виграшно. У сезон відкритого взуття вам не доведеться переживати, що з якимось нарядом таке покриття виглядатиме недоречно, адже воно є універсальним і підходить абсолютно до всього.

Безсмертна класика

Синій – новий чорний

Відколи класичний синій став кольором року за версією інституту кольору Pantone, він міцно зміцнився у списку трендів і вже кілька сезонів не здає своїх позицій. Навіть якщо ви вирішили відмовитися від будь-якого дизайну, однотонне синє покриття виглядатиме ефектно просто за рахунок відтінку. Один нюанс: такі яскраві кольори вимагають просто бездоганно акуратного нанесення.

Маленький лайфхак: Перед використанням лаку нанесіть на шкіру навколо нігтя жирний крем. Це допоможе легко видалити всі надлишки лаку після його висихання.

Синій – новий чорний

Проста абстракція

Якщо ви сумніваєтеся у своїх здібностях до створення нейл-арту, вам однозначно підійде абстракція. Тут не обов’язково вміти малювати чи навіть проводити прямі лінії. Покрийте нігті однотонною чи прозорою базою, а потім поставте мазки кольоровим лаком. Кольори можуть бути будь-які: пастельні або неонові, контрастні або близькі по відтінку. Дайте волю уяві та створіть свій унікальний педикюр.

Проста абстракція

Френч

Незважаючи на те, що багато хто ставиться до френча скептично і вважає його пережитком минулого, шанувальників цього дизайну набагато більше, ніж хейтерів. Французький манікюр (а в нашому випадку — педикюр) виграшно виглядатиме в будь-якому випадку. До речі, «кінчики» френча зовсім не обов’язково мають бути білими: не бійтеся експериментувати з кольорами. Щоб дизайн вийшов акуратним, рекомендуємо обзавестися тонким пензликом

Френч

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Як приготувати ідеальну запіканку з сиру: 5 простих правил

Сирна запіканка може стати бажаним гостем на вашій кухні,...

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...