Навіщо потрібен гребінець із натурального каменю

Підпишись на нас:

Масаж обличчя гуаша давно довів свою ефективність. Здавалося б, що скребками різних форм і химерними ролерами вже нікого не здивуєш. Але бьюті-ентузіасти ніколи не зупиняються у пошуках нових девайсів. Останній тренд – скребок у формі гребеня, який призначений для масажу шкіри голови. У чому користь цього інструменту і як ним користуватися, розповідаємо нижче.

У чому користь

Ті, у кого ламке волосся, схильне до випадання, обов’язково повинні придивитися до таких гребенів. Масаж шкіри голови у техніці гуаша сприяє підвищенню тонусу шкіри, поліпшенню кровообігу і, відповідно, насичення клітин, зокрема волосяних цибулин, киснем. В результаті покращується якість волосся: вони стають густішими і ростуть швидше. У регулярного «розчісування» за допомогою гребеня гуаша є й інша не менш корисна властивість. Такий масаж знижує артеріальний тиск та допомагає впоратися з головними болями.

Розчісування кам’яними гребінцями не позбавлене медитативного ефекту, тому що під час практики необхідно концентруватися на своїх відчуттях. Особливий вплив мають і матеріали, з яких виготовлені гребінці. Наприклад, нефрит, один з найшанованіших каменів у східній медицині, на думку літотерапевтів, допомагає зменшити головний біль і налагодити сон. Рожевий кварц допомагає впоратися зі втомою і пробуджує серцеву чакру, сердолік заспокоює, а яшма допомагає встановити гармонію в душі.

Техніка використання

Масаж голови у техніці гуаша – це нескладна процедура, на яку достатньо витрачати 5-10 хвилин на день, щоб відчути позитивний ефект. Але як і з масажем обличчя дуже важлива регулярність. При розчісуванні на гребінь необхідно натискати. Неприємних відчуттів виникати не повинно, тому що гуаш – це безболісна процедура. Якщо давити на гребінь занадто сильно, ви можете пошкодити волосяні цибулини.

Прочісувати голову треба у різних напрямках. Наприклад, спочатку від центру голови до вух, потім від лоба до потилиці, потім навпаки, після від правої скроні до лівої і від лівої до правої, по діагоналі.

До речі, температура гребінця теж має значення. Якщо перед розчісуванням нагріти його під теплою водою, це допоможе швидше розслабитися під час процедури.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Попелиця на кущах смородини: швидка допомога рослинам

Що може бути кращим, ніж зібрати урожай ягід на...

Стимулятор росту помідор: народний рецепт

Будь-яка розсада, перед тим як буде висаджена на грядки...

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...

Городники пояснюють, чи потрібно влітку поливати помідори

Прочитавши заголовок, більшість людей подумає: звичайно, треба, інакше вони...

Соковиті відбивні з курятини: таких ви ще не пробували

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це...

Чим підживити ягідні кущі: добриво для смородини

Щоб ягоди на кущах червоної, чорної чи білої смородини...