Як зробити наймоднішу зачіска літу – ідеальний хвіст

Підпишись на нас:

Різноманітні зачіски – невід’ємна частина літнього б’юті-образу. У спеку з розпущеним волоссям буває не практично, та й просто постійно ходити з розпущеним волоссям набридає. Поряд із косами та романтичною «мальвінкою», у списку трендів опинилися хвости. Адже, така зачіска стане універсальним вибором на вихід і на кожен день. Розповідаємо, як виглядає наймодніший хвіст сезону та як його правильно зробити.

Проста, але напрочуд ефектна зачіска була помічена на тижні моди в Парижі. Високий гладкий хвіст став головною зачіскою для моделей на показі Alaïa, та й серед гостей цього та інших модних шоу можна було помітити чимало прихильників цієї зачіски. Втім, це не дивно: у такого хвоста є безліч переваг.

  • По-перше, зачіска тримається весь день: гладко зачесане за допомогою стайлінгу волосся не втратить свого привабливого вигляду навіть за високої температури і високої вологості.
  • По-друге: зачіска абсолютно універсальна: з таким хвостом можна вирушити в офіс, на вечірку або в спортзал – скрізь ви виглядатимете з нею доречно і дуже стильно.
  • По-третє, зачіска проста у виконанні: звичайно, потрібно трохи більше зусиль, ніж для звичайного недбалого хвоста, але все ж таки це під силу кожному.

Отже, як зробити наймодніший хвіст:

Для початку вам знадобиться гребінець з дрібними зубчиками та мус чи гель для укладання. Хвіст радимо збирати на середній висоті – так у вас з меншою ймовірністю до кінця дня заболить голова, та й виглядати так зачіска буде куди привабливіше. Що стосується проділу — тут вибирайте самі: комусь більше йде зачесане назад волосся, а комусь — прямий проділ. Волосся від коріння і до місця, де знаходиться гумка важливо добре зафіксувати за допомогою стайлінгу – ідеально рівно, волосок до волоска. TikTok блогери часто використовують для більш гладкого ефекту зубну щітку, але можна обійтися і гребінцем.

На основну довжину варто нанести трохи стайлінгу для гладкості, щоб волосся не пушилося і додатково все ще раз зафіксувати лаком. Якщо хочете зберегти мінімалістичний вигляд, використовуйте гумку під колір волосся або зовсім прозору. Якщо ж такої мети немає, можна прикрасити зачіску яскравою стрічкою або заколкою, яка доповнить образ.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Чому гине розсада огірків: 3 часті помилки

Не секрет, що справи городні потребують чимало зусиль та...

Як посмажити ніжну червону рибу менш ніж за 10 хвилин

Про користь червоної риби не чув лише лінивий, тож...

3 рослини, які приховано шкодять іншим культурам: не бур’яни, а шкоду завдають

Виявляється, деякі культурні та декоративні рослини можуть стати прихованими...

Які помилки ми робимо при варінні кави

З ранку перш за все хочеться порадувати себе чашкою...

Секрет урожайних помідорів: всього два підживлення

Вирощування здорових та смачних помідорів є пріоритетом для багатьох...

Смачний салат з кисломолочного сиру з овочами: корисний рецепт

Для того щоб бути здоровою людиною, потрібно дотримуватися принципів...

Секретний спосіб посадки помідорів: урожай гарантований

Томати є культурою вимогливою. Їй потрібна освітлена сонцем територія,...