5 корисних подарунків мандрівнику

Підпишись на нас:

Обирати близькій людині презент на свято за його інтересами — найкращий та перевірений варіант. Якщо друг чи подруга обожнює мандрувати, часто їздить у відрядження або любить активно проводити час на природі, у вас точно буде мінімально сумнівів щодо майбутнього сюрпризу.

Туризм приваблює як чоловіків, так і жінок незалежно від віку. Тому ми з легкістю підготували для вас список актуальних і бажаних речей для них. Компанія бодо https://www.bodo.ua/ пропонує підвищити свої навички туриста й обрати яскраві враження. Разом з тим ви можете звернути увагу на корисні матеріальні речі для мандрівників.

  • Похід у мотузковий парк

Вміти швидко реагувати на обставини та перешкоди на природі — навичка, яка потрібна кожному. Пройшовши спеціальну підготовку турист матиме більшу ймовірність легше подолати складні умови. Перед проведенням дозвілля у мотузковому парку учень отримає захисне спорядження та дізнається правила техніки безпеки. На маршруті його чекають різні перешкоди: перекидні містки, мотузкові сходи, тролейні спуски — все те, через що повинен пройти кожен прихильник екстремального туризму.

  • Сходження на вершини Карпат

Якщо ваші друзі обожнюють гори та цікаві пригоди — цей подарунок призначений для них! Вони зможуть обрати маршрут, який буде їм більше до вподоби: на Говерлу та Петрос або ж на Хом’як і Синяк. Під час туру учасник буде ночувати в наметі, варитиме їжу на вогні, відвідає заповідник та побачить мальовничі пейзажі Українських Карпат. Саме заради побачених краєвидів варто відправитися в цю подорож — отримані емоції та спогади залишаться в пам’яті на все життя.

Більше цікавих вражень у сфері туризму знайдете на сторінці інтернет-магазину вражень bodo.

  • Намет та спальний мішок

У тривалому поході без цих речей не обійдеться жоден мандрівник. Важливо обрати хорошого виробника та якісні матеріали. Намет має захищати від вітру та дощу, а спальний мішок не дозволити вам замерзнути за холодних погодних умов. Тож обирати рекомендуємо за відгуками вже досвідчених туристів.

  • Портативний холодильник

Подорожі на авто на далекі відстані — ще те випробування. Завжди треба подумати за воду та свіжі продукти, особливо якщо переїзди відбуваються у спекотну пору року. Компактний холодильник для авто, який охолоджує їжу за допомогою спеціальних акумуляторів, може вмістити в собі найнеобхідніші продукти на перший час. Та й знадобиться він у дуже багатьох ситуаціях.

  • Місткий рюкзак

Брати з собою в похід найнеобхідніші речі — завдання із зірочкою, особливо для жінок. Тому надзвичайно важливо мати похідний рюкзак з багатьма кишенями та відділеннями для важливих предметів. Але подбайте не лише про практичність подарунка — він має бути зручний і не приносити дискомфорту для спини свого власника.

Ніколи не бійтеся запитати про потреби винуватця свята прямо — так ви уникнете можливості придбати на подарунок непотрібну річ, а принесете справжнє задоволення від використання зробленого вами сюрпризу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Ідея для овочевого гарніру: запечена капуста зі спеціями

Якщо потрібно на основі капусти приготувати дещо смачне, тоді...

Як приготувати рисову запіканку з помідорами без м’яса

Запіканка — це вдала, швидка та зручна в приготуванні...

Співачка Наталка Карпа розповіла про думки розлучитися з чоловіком

Українська співачка Наталка Карпа зізналася про складний період у...

Як приготувати закускове масло з рибною консервою

Таке масло дає можливість і бутерброди смачні зробити, і...

Наталія Могилевська поділилася щасливими фото, як збирала молодшу доньку в садок на День вишиванки

Коли в соціальних мережах хвилею пройшла новина про появу...

Торт з печивом «Савоярді» та лимонним кремом: без випікання

Оригінальний та дуже привабливий торт з печива савоярді. Його...