...
ГоловнаЛайфстайлЯкі троянди будуть квітнути все літо: вибирайте лише ці сорти

Які троянди будуть квітнути все літо: вибирайте лише ці сорти

Підпишіться на нас:

Напевно нема таких садоводів, які можуть устояти перед красою та чарівним ароматом троянд. Однак не всі хочуть витрачати купу зусиль на те, щоб насолодитися двотижневим цвітінням. У цьому випадку придивіться до сортів, які здатні квітнути весь сезон протягом трьох років.

«Авіла Палас»

Цей варіант вважається ідеальним для регіонів із суворими зимами – якщо місце для посадки буде обрано правильно, для зимівлі куща буде достатньо лише легкого укриття.

Сорт підходить як для одиночної посадки, так і для того, щоб створити композиції або бордюрну прикрасу.

Висота рослини – до 1 м, а бутони, що досягають у діаметрі 7 см, розкриваються протягом усього літа. Кожен із них зберігає декоративність до 10 днів.

“Айсберг”

Серед відмінних рис роз сорту «Айсберг» – постійне цвітіння та стійкість до морозів.

Квітникарі використовують плетисті рози для арок, альтанок та інших опор. Що важливо – рослина має високу приживаність і має імунітет до видових захворювань, у тому числі мучнистої роси.

Довжина пагонів молодих рослин становить приблизно 2 м, тоді як після досягнення 5-річного віку вона збільшується до 4,5 м.

«Ругоза Альба»

Якщо ви оберете для свого саду цей сорт, можете спокійно відпочивати від стрижок та формувань – троянда здатна сама собі формувати у декоративний кущ, висота якого сягає 2 метрів.

Крім цього, «Ругозу Альбу» люблять за її виражений аромат, який помірно насичений і водночас ненав’язливий.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...