...
ГоловнаКрасаЯк акторки борються з прищами: 3 нетипові експрес-засоби

Як акторки борються з прищами: 3 нетипові експрес-засоби

Підпишіться на нас:

Акторки, яких ми зазвичай бачимо на телебаченні – теж люди, і вони теж мають прищі! Іноді вони з’являються незадовго до цих днів, а часом вискакують через з’їдену заборонку. Тільки ось зйомки та покази ніяк не підлаштуєш під неприємних супутниуків на обличчі.

Якраз у цих випадках деякі манекенниці вдаються до хитрих способів, які допомагають швидко впоратися із запаленнями та повернути шкірі здоровий вигляд. Ось 3 секрети, які тобі теж варто взяти на замітку.

Глиняна маска

Мабуть, найбюджетніший засіб від прищів, який легко знайти в кожній аптеці. Нанось її точково на запалення на всю ніч і вже до ранку помітиш, як вони зменшились у розмірах.

Лист алоє

Свіжий лист алоє наріжте на дрібні шматочки і прикладіть до прищів. Цілюща рослина швидко зніме запалення, чинить антибактеріальну дію та покращить регенерацію клітин шкіри.

Дарсонваль

Апарат, який впливає на ділянку тіла імпульсним високочастотним струмом, є чи не мастхевом для кожної акторки. Він забезпечує тканини шкіри киснем, посилює живлення і при цьому добре підсушує прищі при точковому впливі.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як зрозуміти, що ти використовуєш маску для обличчя неправильно: 5 грубих помилок

Маски для обличчя роблять домашній догляд для обличчя більш інтенсивним і допомагають швидко реанімувати шкіру після важкого дня...

Румяний омбре-манікюр: тренд, який буде хітом восени та взимку

Такий варіант дизайну нігтів, напевно, порадує любительок мінімалізму. А ще він чудово виглядає і на руках, і на...

Як уникнути набряків: причини їх появи та найкращі методи боротьби

Набряки не найгірше, що може бути, тим паче, якщо ти знаєш, від чого саме вони з'являються і як...

Яким має бути догляд за волоссям восени: головні секрети

Восени наші локони зазнають не менших випробувань, ніж у літній період. Як же зберегти волосся блискучим і шовковистим...