5 випадків, коли не можна користуватися духами: думка експертів

0
5 випадків, коли не можна користуватися духами: думка експертів
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Іноді, щоб оточуючі сказали тобі спасибі, не треба надавати їм послугу — досить просто чогось не робити.

«Духи розповідають про жінку більше, ніж її почерк», — сказала Коко Шанель. Однак бувають випадки, коли аромат говорить лише про незнання етикету: ось у яких випадках краще обійтися без улюбленого парфуму.

У поліклініці чи лікарні

Тренер з етикету Естенія Гудрідж радить відмовитися від парфумів, коли ти йдеш на прийом до лікаря. “У медичних закладах люди часто змушені сидіти близько один до одного, а в лікарні ви можете зустріти людину з алергією на будь-які запахи”, – пояснює вона. А консультант з етикету Джоді Сміт додає: «Ваш улюблений аромат може бути потенційним подразником для інших людей, які й без того нервуються через те, що хворі».

У коспанії вагітних жінок

Вчені досі не дійшли єдиної думки, чому у дівчат загострюється нюх під час вагітності, проте сам цей факт уже давно всім відомий. Фешн-блогер і стилістка Шантель Хартман Маларки радить не користуватися духами, якщо плануєш спілкування з майбутньою мамою — ти ж не хочеш викликати в неї нудоту?

На похоронах чи поминках

На думку експерта з етикету Лізи Гроттс, жодна людина не захоче привертати до себе увагу такого похмурого дня. До того ж, каже вона, якщо прощання з покійним проходить у невеликому приміщенні, то запах може спричинити мігрень чи інші неприємні відчуття у когось із оточуючих, а вийти на вулицю в подібній ситуації людина не зможе – це буде виявом неповаги до померлого та його близьким.

В спортзалі

“Піт і аромат парфуму несумісні”, – вважає Гроттс. Під час занять фітнесом вона радить користуватися дезодорантом, який знищить запах поту, а не змішається з ним — решта відвідувачів спортзалу будуть за це тільки вдячні.

На багатолюдних концертах

Гудрідж підкреслює, що це стосується і заходів на відкритому повітрі: «Літня спека робить аромати ще сильнішими». Однак вона вважає, що використання туалетної води з легким ненав’язливим запахом допустимо — він швидко вивітриться і не завдасть нікому незручностей.

попередня статтяВарення з аґрусу з кислинкою: варимо смачний десерт на зиму
наступна статтяЧому пельмені розвалюються при варінні
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я