Не пий цей напій на сніданок – від нього з’являються прищі

0
Не пий цей напій на сніданок - від нього з'являються прищі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Звичайно, повністю виключати щось із раціону завжди сумно. Але якщо у тебе є проблеми зі шкірою, зверни увагу, як багато ти п’єш цей напій. Можливо, він причетний до появи жирного блиску та прищів!

Багатьом складно уявити початок дня без чашечки кави. А добре це чи погано, фахівці досі не з’ясували. З одного боку, ранкова кава допомагає зменшити апетит і допомогти сходити в туалет — тим, у кого трапляються запори. З іншого боку, кава може негативно впливати на тиск і ШКТ. І навіть бути причиною появи прищів!

На жаль, кавові зерна багаті не тільки на корисні тонізуючі речовини, а й на органічну кислоту, яка впливає на кортизол — той самий гормон стресу, винний у розвитку найрізноманітніших недуг.

Негативно кортизол впливає навіть на шкіру. Він підвищує роботу сальних залоз. Саме тому у тих, хто захоплюється кавою, може різко з’явитися надмірний сальний блиск на обличчі. А разом із ним — і висипання різного типу.

Якщо ти підозрюєш каву в проблемах із твоєю шкірою, спробуй виключити її з раціону приблизно на місяць і подивитися, що зміниться. Також не забувай, що найкорисніша кава — без тваринного молока та цукру. На жаль, практично всі добавки, що покращують смак напою, не тільки додають до нього калорій, але й сильно впливають на здатність засвоюватися організмом взагалі.

попередня стаття9 способів зробити темну кімнату світлішою
наступна статтяМолочні булочки за цим рецептом стануть улюбленими для кожного, хто їх спробує
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я