Чому після збільшення губ з’являються глибокі зморшки: косметологи про це мовчать

Підпишись на нас:

Збільшення губ філерами – одна з найпопулярніших косметологічних процедур. Жінки впевнені, що такі уколи краси роблять їх привабливішими. І навіть не підозрюють, що це може спричинити різку появу вікових змін.

Останніми роками контурна пластика губ стала настільки популярною, що 80% робочого часу деяких косметологів тепер пов’язане лише з цією процедурою. Все тому, що збільшення губ – швидкий і доступний спосіб зробити зовнішність більш виразною. До того ж ця процедура показана при деяких особливостях зовнішності: наприклад, щоб повернути об’єм губ у віці або скоригувати наявну асиметрію.

Тепер губи роблять всі: і дівчата, і жінки у віці. Однак багато хто забуває про те, що універсальних способів змінитись не існує. І що головний принцип косметології все добре в міру.

Якісно зроблені губи, що відповідають пропорціям обличчя, прикрашають зовнішність. Але якщо їх розмір не відповідає пропорціям, високий ризик перетворитися на «качечку». А також посилити видимість носогубних складок через зміну об’ємів і тиску в цій зоні.

З подібним побічним ефектом стикається багато жінок, які за сеанс ввели більше 1 мл філера в губи. Саме тому, якщо хочеться кардинальних змін, краще робити це за декілька сеансів. Це триватиме кілька місяців, а можливо, й більше року. Проте форма губ змінюватиметься більш плавно і гармонійно.

Втім, навіть такий обережний підхід не гарантує, що носогубки не стануть більш вираженими: на фінальний результат величезний вплив мають індивідуальні особливості будови обличчя.

Так що наважуючись на контурну пластику губ, слід пам’ятати про можливість посилення проблем з носогубними складками. І про те, що для них у результаті теж може знадобитися філер.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Стрічка новин

Попелиця на кущах смородини: швидка допомога рослинам

Що може бути кращим, ніж зібрати урожай ягід на...

Стимулятор росту помідор: народний рецепт

Будь-яка розсада, перед тим як буде висаджена на грядки...

Сода чи розпушувач: чи є між ними різниця

Під час готування випічки в одних рецептах зазначається сода,...

Що робити з почорнілою алюмінієвою каструлею: 4 способи

Блискучий посуд без слідів накипу, жиру та їжі, що...

Городники пояснюють, чи потрібно влітку поливати помідори

Прочитавши заголовок, більшість людей подумає: звичайно, треба, інакше вони...

Соковиті відбивні з курятини: таких ви ще не пробували

М’які соковиті відбивні – мрія кожної господині. Але це...

Чим підживити ягідні кущі: добриво для смородини

Щоб ягоди на кущах червоної, чорної чи білої смородини...