...
ГоловнаЛайфстайлДобрива для петуній на українському ринку: асортимент та вибір

Добрива для петуній на українському ринку: асортимент та вибір

Підпишіться на нас:

Петунії прекрасно доповнюють ландшафтний дизайн, прикрашають тераси при вирощуванні у кашпо та просто дарують естетичне задоволення. Рослина гарна та пишно квітуча. Звичайно, що основне бажання направлене на стимулювання цвітіння, щоб воно тривало якомога довше.

Як добрива люблять петунії

Починати вносити добрива потрібно вже з другого тижня після висаджування. Потім графік встановлюють такий — кожні 7-10 днів до завершення цвітіння. Для підтримання цвітіння рослина потребує калій та фосфор. Саме вони мають бути в складі добрива.

Вибір добрив

В садівничих магазинах немає дефіциту добрив. Великий вибір торгових марок та найменувань. Для петуній можна вибирати такі:

  • Planton S;
  • Floria Sol;
  • «Чистий лист»;
  • «Стимовіт»;
  • «Майстер-Агро» та ін.

Добрива стимулюють не тільки ріст та цвітіння, але й виконують захисні функції. Наприклад, Planton S використовують під час дощів, щоб підтримувати мінеральний склад ґрунту. Відомо, що з водою він збіднюється, тож таке підживлення поновить цінний запас.

Добриво Master сприяє формуванню більшої кількості бутонів та підтримці яскравого забарвлення не тільки квітів, але й листя. А «Стимовіт» можна використовувати для вкорінення нових живців для розмноження.

Вибирайте добрива та підживлюйте петунії. Вони будуть розростатися та цвісти тривалий період часу.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...