...
ГоловнаКраса3 типові помилки при догляді за тонким волоссям, яких ти також припускаєшся

3 типові помилки при догляді за тонким волоссям, яких ти також припускаєшся

Підпишіться на нас:

Тонке волосся – ще не вирок. Можливо, твоє волосся виглядає гірше, ніж могло б, через те, що ти робиш ці типові помилки у догляді.

Ось три помилки, які ти повинна уникати при догляді за тонким волоссям

1. Занадто багато б’юті-продуктів

Звичайно, тонке волосся потребує особливого догляду, щоб залишатися здоровим і сильним. Однак надмірне використання різних масок, пінок та інших продуктів також може бути контрпродуктивним. Занадто часто миття голови або використання занадто великої кількості продуктів може призвести до того, що шкіра голови стане сухою, а волосся ламким. Тобі також слід уникати сушіння феном та випрямлення волосся, оскільки жар створює додаткове навантаження на волосся. Натомість рекомендується використовувати щадні засоби для догляду та мити волосся лише раз на кілька днів. Засоби догляду, такі як лак для волосся, мус і сухий шампунь, також залишаються на волоссі і руйнують і так тонку структуру волосся.

2. Відсутність догляду за шкірою голови

Тонкі волосся часто особливо чутливі і швидко стає жирним. Так що догляду потребує не тільки саме волосся, а й шкіра голови. Адже вона – запорука красивого і міцного волосся. Регулярний догляд стимулює кровообіг, що, своєю чергою, сприяє зростанню волосся. Суха або роздратована шкіра голови також може викликати лупу і свербіж, що завдає дискомфорту і «напружує» волосся, позбавляючи їх об’єму. Тут можуть допомогти спеціальні шампуні та засоби догляду за шкірою голови, які зміцнять волосся від коріння.

3. Занадто часте миття голови

Тонкt волосся може бути дуже тендітним і швидко ламатися або випадати. Тому важливо не мити голову шампунем занадто часто. Адже часте миття шампунем може лише посилити ситуацію. Крім того, хімічні інгредієнти в шампуні можуть спричинити додатковий стрес та пошкодити волосся. Рекомендується мити волосся кожні два-три дні, використовуючи м’який шампунь. Такий регулярний догляд може зміцнити волосся і надати їм більшого об’єму.

Стрічка новин:

Здоров'я/Краса/Лайф

Ще новини:

Як створити затишний і комфортний образ в офіс для зайнятих леді

Інколи, навіть коли і час дозволяє, абсолютно не хочеться витрачати його на стилізацію образу. І так багато справ!...

Що треба робити, щоб мити голову рідше: корисні поради від трихолога

Хочеш палку дискусію серед подруг, запитай їх, як з якою частотою правильно мити голову! Справа в тому, що для...

Чому саме елегантні піджаки-пальто мастхев демісезону

Якщо ти добре "просьорчиш" інтернет, то помітиш, що піджаки-пальто в трендах вже не перший сезон. І не перший...

Топ-4 моделі верхнього демісезонного одягу на жовтень: коли пуховик носити ще зарано

На календарі жовтень, а це означає, що погода може бути мінливою, зранку вже холодно, а вдень ще пригріває...