...
ГоловнаЛайфстайлЯку культуру посадити поряд з кавунами, щоб обидві гарно росли

Яку культуру посадити поряд з кавунами, щоб обидві гарно росли

Підпишіться на нас:

Розумне використання місця на ділянці дозволяє заощаджувати на підживленнях. Тим паче такі посадки сильно допомагають, якщо город невеликий.

За вдало підібраного сусідства культури порадують небувалим урожаєм, а городнику при цьому нічого особливого для цього робити не доведеться.

Наприклад, це правило працює з кавунами. Хорошим сусідом для них стане редька, яка сприяє здоровому розвитку плодів.

Кавуни та редьку розміщують на одній грядці. Коренеплід захищає баштанну культуру від клопів, покращує структуру ґрунту, а зелень оберігає від крилатих шкідників та приваблює корисних комах.

Аналогічний ефект дає сусідство кавунів із запашними травами. Наприклад, коріандром, чебрецем, анісом, шавлією, базиліком, кропом, рукколою.

Дачники садять ці культури на початку червня. Спочатку, наприклад, базилік, а згодом сіють сорт редьки, призначений для зимового зберігання.

Стрічка новин:

Фітнес/Здоров'я/Краса

Ще новини:

Як продовжити цвітіння орхідеї: фаленопсиси цвітуть по 5-6 місяців

При правильному догляді фаленопсиси можуть цвісти по п'ять-шість місяців. Догляд, який принесе тривале цвітіння квітки набувається з часом...

Яку кімнатну рослину експерти радять поставити у квартирі після ремонту: поглинає шкідливі речовини

Відомо, що багато кімнатних рослин здатні очистити повітря та принести господарям користь. У подробицях читайте про одну з...

В Україні ціни на продукти харчування різко зростуть: що відомо

В Україні до кінця літа очікують різке зростання цін на продукти харчування. Вартість  зросте на 15-30%. Причому це...

ЄС може повернути мита на українські яйця та цукор

Нещодавно Євросоюз продовжив на на рік дію торговельного безвізу з Україною стосовно сільськогосподарської продукції. Але не довго довелося...