Як покращити родючість ґрунту: поради городникам-початківцям

Як покращити родючість ґрунту: поради городникам-початківцям
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Якщо у вас неродючий ґрунт, щоб ви не посадили – врожаю не буде. Родитимуть лише бур’яни. Як покращити якість ґрунту, розберімося у подробицях.

Подробиці

Найкраще органічне добриво для грядок та квітників – компост. Щоб його приготувати не треба багато зусиль, але треба трохи часу. А ось варіант органічного добрива нашвидкуруч – заповніть третину великої ємності бур’яном, кропивою й залийте водою до верху.

Поставте на 7-10 днів, щоб перебродило. Готовий настій розведіть з водою 1: 10 й добриво для поливу під корінь готове. Покращить і розкислить ґрунт деревна зола. Можна порозкидати золу прямо по грядках, а потім добре полити водою.

На відро води можна взяти 100 г дріжджів, додати трохи цукру й поставити, щоб перебродило протягом 4-5 днів. Після того розведіть водою 1:5. Поливайте городину під корінь. Дуже люблять таке підживлення помідори та перець.

попередня статтяІдеальна сирна запіканка за бабусиним рецептом – смачно, як у дитинстві
наступна статтяЯк приготувати вареники з полуницею, щоб танули в роті
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я