Чим підживити перець, щоб він порадував гарним урожаєм

Чим підживити перець, щоб він порадував гарним урожаєм
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Перець виросте наче на картинці, якщо ви його будете правильно підживлювати. Читайте у подробицях поради досвідчених городників.

Подробиці

Через декілька тижнів після того, як посадите перець у відкритий ґрунт, бажано удобрити його суперфосфатом та сечовиною. У 10 л води треба розчинити 2 чайні ложки сечовини та суперфосфату.

На 1 рослину достатньо 1 л розчину. Можна розвести з водою пташиний послід 1:20. Але будьте обережними з органічними добривами, щоб не обпалити коріння рослини.

Під час цвітіння підживіть розчином аміачної селітри. На 10 л води треба 10 г аміачної селітри та 25 суперфосфату та 25 г сірчаного калію. Також під час росту можна підгодувати перець за допомогою народних засобів. У 10 л води розчиніть 2 склянки деревної золи. Під кожен кущ треба внести 1 л розчину.

У період плодоношення радять полити розчином аміачної селітри з золою. На 10 л води треба 10 г аміачної селітри та 200 г деревної золи. Після такого підживлення ви зберете гарний урожай.

попередня статтяЯскраві та смачні цукати з моркви — про цукерки можна буде забути
наступна статтяСалат по-міланьски з копченою рибою — так смачно, що аж подих перехоплює
Копірайтерка з філологічною освітою, мама трьох чудових хлопців. Любить готувати та експериментувати на кухні. Ділиться рецептами та корисними порадами з читачами сайту.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я