Ця проста вправа вдвічі ефективніша від бігу – вона допоможе тобі схуднути

0
Ця проста вправа вдвічі ефективніша від бігу – вона допоможе тобі схуднути
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Коли починаєш худнути, то результати завжди хочеться побачити якнайшвидше. І тут головне не помилитися з ефективністю фізичних вправ. Виявляється, пробіжки – не основні в схудненні.

Біг – не лише один із найдоступніших, а й зараз один із найпопулярніших вид спорту. Популярність зрозуміла – потрібна лише пара кросівок. Ні дорогих абонементів фітнес-клубів, ні складного інвентарю не потрібно. Виходь у парк біля дому і “вперед на амбразури”.

Але, виявляється, біг не такий вже й ефективний, якщо йдеться про те, як спалити більше калорій.

Так, стрибаючи зі скакалкою, ти витратиш удвічі більше калорій, ніж під час пробіжки за той самий час. Великих вкладень ця вправа теж не вимагає – скакалку можна придбати в будь-якому спортивному магазині або на маркетплейс за бюджетною ціною (150-200 грн.)

І ці вкладення точно окупляться, адже під час вправ зі скакалкою також опрацьовуються м’язи сідниць, біцепс стегна, повздовжні та двоголові м’язи, квадрицепси, м’язи черевного преса. А ще вправи зміцнюють опорно-руховий та вестибулярний апарати.

У результаті ти отримаєш не тільки підтягнуте тіло, а й зміцниш здоров’я: підвищиться витривалість, нормалізується тиск та покращиться координація. Якщо приділяти вправі хоча б 10 хвилин на день, то за місяць ти вже помітиш позитивні зміни у фігурі.

попередня статтяЩо робити, якщо пересолені котлети
наступна статтяЯк запекти смачні кабачки в духовці
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я