Немає врожаю редиски: розбираємо основні причини

0
Редиска на грядці, яка погано виросла
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Редиска є однією з найперших культур, яку висівають весною. З неї і роблять салати, яких вже так не вистачає. Приємно бачити активний ріст та дозрівання. І досить шкода, коли пророблена робота не виправдовує докладених зусиль. Маленька, нездала, рідка — в будь-якому випадку потрібно шукати причини такого явища.

Якість насіння

Можлива ситуація, що насіння було не придбане з селекціонованих сортів, а зібране з минулорічних рослин. Якість в цьому випадку гарантувати важко.

Терміни

Друга можлива причина пов’язана з термінами посівів. Якщо вони були не з урахуванням посівного календаря, проростання та розвиток культури також може бути змінено в гіршу сторону.

Сорт

Якщо вибрано невдалий сорт редиски, вона може бути не адаптована до температурних та кліматичних умов.

Умови вирощування

Стандартні умови та їх порушення також будуть негативно впливати на ваш врожай. Підживлення, надлишок чи дефіцит поливів, якість ґрунту, надто глибокий посів насіння — все це також впливає на редиску.

Як ви зрозуміли, причин може бути безліч. Визначити з першого погляду важко. Тільки комплексний підхід та догляд дадуть можливість виростити велику, гарну та соковиту редиску для улюблених весняних салатів.

попередня статтяЗакусочний торт з хліба без випікання — незвично та смачно
наступна статтяСалат по-копенгаґенські з рибою та соленими огірками
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я