Чим полити герань для ефектного цвітіння: про цю хитрість знають не всі

0
Чим полити герань для ефектного цвітіння: про цю хитрість знають не всі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Влітку хочеться активного та пишного цвітіння, щоб повною мірою насолодитися цією прекрасною порою року.

Однак герань з ряду деяких причин часом “відмовляється” радувати нас пишним цвітінням.

Чим потрібно підживити рослину

Якщо герань не цвіте, у більшості випадків це означає наявність проблеми дисбалансу поживних речовин, вважають та досвідчені квітникарі. Тому потрібно приготувати особливий склад для поливу.

Для цього варто звернути увагу на монофосфат калію. Маленьку ложку речовини відправляють у воду до розчинення. Об’єм рідини повинен становити п’ять літрів.

Потім беремо склянку засобу та поливаємо квітку. Проводити цю процедуру варто щотижня. Як тільки ви помітили, що з’являться квітконоси, монофосфат можна відмінити.

Однак після цього не варто запускати герань: спробуйте підживити її будь-якими іншими добривами. Це допоможе рослині залишатися здоровою.

попередня статтяНайпростіший спосіб заготовити кріп на зиму
наступна статтяКрем-суп з цвітної капусти — ідея для обіду
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я