Як знизити температуру в теплиці, щоб не погоріли рослини

0
Температура в теплиці
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Вирощування в теплиці має особливості. Це стосується створення мікроклімату, який дасть змогу вирощувати городину в потрібних умовах. І регулювання температури є одним з важливих факторів. Відкривання вікон та провітрювання — не єдиний спосіб. Окрім того, іноді його буває недостатньо.

Що треба зробити

Сходіть в магазин та придбайте мішок з вапном. А тепер розведіть його водою та помалюйте теплицю. Можете просто інтенсивно накрапати з усіх сторін та на покрівлю.

Розчин вапна утворить перекриття, яке буде стримувати проникнення ультрафіолету та сонячних променів. Таким чином, ви зможете зменшити температуру в теплиці мінімум на 10 градусів.

Вапно не відразу змивається в дощову погоду. Покриття вистачить на кілька днів з опадами. Потім потрібно повторити процедуру нанесення. Отож, все буде добре з рослинами, вони не будуть попалені та зіпрілі. Головне — вчасно діяти.

попередня статтяЯк приготувати часникові стрілки в сметані — ідея для вечері
наступна статтяНатуральні солодощі або полуниця в глазурі — альтернатива цукеркам
Диплом редакторки переміг диплом економістки, відкривши в душі любов до текстів, а не до розрахунків та формул. Авторка матеріалів для сайтів, блогів, інтернет-магазинів.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я