Свята та атракціони для дітей та дорослих у розважальному центрі

0
Свята та атракціони для дітей та дорослих у розважальному центрі
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Що може бути краще, ніж провести час разом із сім’єю, веселячись та розважаючись у центрі, де багато різних атракціонів та розваг? Тут можна не тільки повеселитися, а й провести якесь свято. Діти будуть точно у захваті, якщо ви їм подарите такий день народження.

Розважальний центр Neopolis пропонує різні програми для проведення заходів та свят для дітей та дорослих. Дитячі свята будуть найвеселішими і незабутніми, а у вас залишиться багато позитивних вражень на все життя.

Чим можна зайнятися у розважальному центрі Neopolis?

Потрапивши у це захоплююче та незвичайне місце, ви не захочете його залишати. Тут кожен знайде розвагу до душі. Важливо дорослим стежити за своїми дітьми та супроводжувати їх на атракціони.

У розважальному центрі ви знайдете:

  • екстремальні атракціони. Швидкий спуск на гондолі з восьмиметрової висоти, вільне падіння з вежі висотою в 15 метрів, колесо огляду – все це подарує тільки яскраві емоції, що запам’ятовуються надовго;
  • інтерактивні розваги. Ваші діти будуть у захваті спробувати себе у ролі водіїв – у центрі створено справжнє місто з усіма розмітками та знаками. Ще одна захоплююча розвага – батут, але доповнений віртуальною реальністю, де потрібно не просто стрибати, а й виконувати різні завдання;
  • ігрові майданчики. Діти залишаться у захваті від величезної кількості лабіринтів та перешкод. Причому є варіанти, що знаходяться на висоті, що додає ще більших вражень;
  • для активних і сміливих тут теж знайдуться розваги. Величезний скеледром випробовує на міцність і дорослих, і дітей. А для тих, хто любить не тільки відчувати свої фізичні сили, а й задіяти розум і кмітливість, є майданчик з підвищеною складністю проходження, де потрібно включити всю свою спритність та розум, щоб перемогти;
  • віртуальна реальність – це те, що особливо вражає та вабить. Атракціони, доповнені VR, – це те, що повинен спробувати кожен. Переглядом фільму нікого не здивуєш, але коли насправді дує вітер, а тебе хитає, трясе та крутить, як під час їзди, робить це заняття по-справжньому вражаючим. Більше того, можна навіть буквально стрибнути з парашутом і повною мірою відчути всі ті емоції, які відчувають справжні парашутисти;
  • ігрові автомати – це класика. Якщо ви не любитель активних ігор, віртуальної реальності і просто хочете відпочити та відволіктися від проблем, ці розваги для вас. Можна грати разом із дітьми або у команді дорослих.

А ті, хто зголодніє після активних ігор, може відвідати ресторан з різноманітними стравами, починаючи від піци і закінчуючи всілякими десертами та напоями.

Якщо не знаєте, як подарувати дитині яскраві моменти, море усмішок та вражень у її день народження або навіть просто у вихідний день, варто обов’язково відвідати Neopolis. Тут кожен знайде для себе ті розваги або навіть випробування сили та розуму, які створять святковий настрій.

У розважальному центрі діє програма лояльності. Чим більше відвідувань, тим більше заохочень та «плюшок». Якщо відвідувати центр у будній день, ціна на послуги буде нижчою.

попередня статтяЯк приготувати торт “Тірамісу” без випічки
наступна статтяЧому груша скидає зав’язі: ось що позбавляє дачників урожаю
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я