Особисте життя нових секс-символів України

0
Особисте життя нових секс-символів України
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Війна завжди народжує нових кумирів. Звичайно, героями стають відважні військові, іноді ціною власного життя, що зупиняють просування ворога на рідну землю. Проте, крім тих, хто взяв у руки зброю, народними улюбленцями стають і ті, хто дає інформацію про події на фронті, як цілющу вологу в пустелі, що дарує людям краплі надії, що перетворюються на дзвінкі струмки впевненості і надії в неминучій перемозі над ворогом.

Таким втіленням надії і моральної підтримки для більшості українців стали Віталій Кім, Олексій Арестович, який вводить в гіпноз своїм спокоєм, оптимістичний Михайло Федоров, Віталій Кличко, який також вселяю віру. Мужні та впевнені в собі, вони буквально закохали у себе всіх жінок України, незважаючи на вік. Але, прекрасна полвина нашої країни, змушені вас трохи засмутити — серця улюбленців іже давно зайняті, подробиці у нашій статті.

Віталій Кім

Супергерой соцмереж та телебачення, сорокарічний Віталій Кім давно одружений і разом із чарівною дружиною Юлією виховує двох дочок — Женю та Олександру та сина Руслана.

Незважаючи на неслов’янську зовнішність, Віталій родом із Миколаєва. З 1998 року займався підприємництвом, з 2005 року працював на керівних посадах у Миколаєві. 2015-го почав працювати в департаменті аграрної політики України паралельно займаючись будівництвом житлових комплексів. З кінця 2020-го був призначений Володимиром Зеленським керувати Миколаївською областю. Нагороджений орденом Богдана Хмельницького третього ступеня.

Олексій Арестович

«Головний заспокоювач» українців Олексій Арестович був одружений двічі. Про свій перший шлюб політик намагається не згадувати, відомо лише, що від цього союзу в Олексія є дочка Вероніка.

У 2015 році він одружився вдруге. Друга дружина – Анастасія Валеріївна Арестович (у дівоцтві Грибанова), директор з розвитку в одному з видавництв. У шлюбі з Анастасією у них народилося двоє дітей.

Михайло Федорів

 

Віце-прем’єр-міністр України, міністр цифрової трансформації Михайло Федоров вже 7 років одружений із дизайнеркою Анастасією. Подружжя виховує доньку Марію.

Анастасія Федорів є власницею бренду жіночого одягу COVER. Також вона веде Telegram-канал UkraineNow, де англійською та іншими іноземними мовами повідомляється про події в Україні.

Подружжя часто публікує спільні фото в соцмережах.

Віталій Кличко

Надія та опора мешканців столиці, один із найкращих боксерів світу всіх часів Віталій Кличко одружений з 1996 року.

Пара виховує трьох дітей – Максима, Єлизавету-Вікторію та Єгора-Деніела. Дружина мера, Наталя, перебуває у Гамбурзі, там вона відвідує мітинги та інформує європейців про ситуацію в Україні.

попередня статтяЗСУ знищили 600 окупантів і стільки ж ранених
наступна статтяНедалеко від Гомеля помічена велика колона окупантів
Я - головний редактор сайту ProstoWay. З великим інтересом вивчаю тему здорового харчування, спорту, психології та одночасно стежу за поп-культурою, модою та б'юті-трендами. Обожнюю кулінарію, свій перший борщ і бісквіт приготувала в 10 років, відтоді готую кожного дня. А зараз радую смачними і корисними стравами свою сім'ю і з великим задоволенням поділюсь рецептами та кулінарними хитрощами з вами.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я