3 способи, які допоможуть виростити великий часник

0
Часник на зберіганні
Підпишіться на наc:
Facebook і Telegram, а також зручно читайте з мобільного GoogleNews.

Часник вимагатиме певних умов для свого здорового розвитку та міцного зростання. Одним із ключових факторів, який вплине на розмір цибулин часнику, є правильне підживлення. Не нехтуйте натуральними підживленнями, які: практичні, ефективно впливають на рослини та ґрунт, безпечні для навколишнього середовища.

Компост

У процесі підготовки грядки під часник доцільно скористатися компостом, щоб покращити якість ґрунту, додати мікро- та макроелементи. Внесіть до 5 кг компосту на 1 кв. м, і можна до нього додати до 20 г суперфосфату та склянку попелу.

Попіл

Продукт містить безліч корисних мінералів та елементів та може бути використаний як натуральне добриво для часнику.

Попіл переважно домішують до ґрунту перед посадкою, і його можна вносити на грядки після посадки часнику.

Мульча

Ще одне гарне добриво для часнику у вигляді соломи, листя чи трав. Натуральне добриво допомагає утримувати вологу, захищає ґрунт від висихання та зберігає в ньому живлення. Мульчування сприятиме запобіганню росту бур’янів та збереженню температури ґрунту на потрібному рівні.

попередня статтяЧим змастити булочки перед випічкою, якщо немає яйця
наступна статтяЯк зробити найтвердіше м’ясо м’яким за 5 хвилин
Незвичне поєднання: головний редактор розділу “Фітнес” і садівник-аматор з цікавим багажем знань. Розповім все про здоровий спосіб життя, а також поділюсь секретами вирощування здорового урожаю.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я